16-01-2011, 08:23 PM
Hei, Larisa. *hugs*
Asa cum ti-am promis, iata-ma aici cu un comment. :]
Pentru inceput pot spune ca-i bun. Nu excelent, dar bun.
Actiunea imi pare [ cam ] grabita. Nu prea am inteles, dar merge. Tin cont ca-i primul capitol.
Greseli de tastare.
saptispprezece = saptesprezece
Decat p-asta mi-o amintesc. : ))
Also, ai si greseli de exprimare.
Ah, si intr-un fic cand spui ani sau ora. Scrii cu litere nu cu cifre.
De exemplu = > "Am crescut pana la 10 ani cu bunicii" Puteai spune Am crescut pana la zece ani cu bunicii
Si au mai fost cateva.
Oh, si as avea o intrebare.
De unde stia ea cati ani are Ryo, daca nu-l cunostea ?
Erm, ar mai fi ceva. Nu folosii onioni sau emoticoni in fic. Nu arata bine. Ar fi chiar naspa sa pui cate un emoticon la fiecare sentiment pe care il exprima personajul.
Also, este foarte inestetic punctele acelea de suspensie. Nu isi au rostul. Le-ai putea inlocuii prin virgula, punct, semnul intrebari s.a.m.d. Bine, depinde de cum vrei sa te exprimi.
En fin.
Astept capitolul urmator, cu ceva imbunatatiri.
Daca te-a suparat cu ceva comm-ul meu, pm si se rezolva.
Bafta.
Asa cum ti-am promis, iata-ma aici cu un comment. :]
Pentru inceput pot spune ca-i bun. Nu excelent, dar bun.
Actiunea imi pare [ cam ] grabita. Nu prea am inteles, dar merge. Tin cont ca-i primul capitol.
Greseli de tastare.
saptispprezece = saptesprezece
Decat p-asta mi-o amintesc. : ))
Also, ai si greseli de exprimare.
Ah, si intr-un fic cand spui ani sau ora. Scrii cu litere nu cu cifre.
De exemplu = > "Am crescut pana la 10 ani cu bunicii" Puteai spune Am crescut pana la zece ani cu bunicii
Si au mai fost cateva.
Oh, si as avea o intrebare.
De unde stia ea cati ani are Ryo, daca nu-l cunostea ?
Erm, ar mai fi ceva. Nu folosii onioni sau emoticoni in fic. Nu arata bine. Ar fi chiar naspa sa pui cate un emoticon la fiecare sentiment pe care il exprima personajul.
Also, este foarte inestetic punctele acelea de suspensie. Nu isi au rostul. Le-ai putea inlocuii prin virgula, punct, semnul intrebari s.a.m.d. Bine, depinde de cum vrei sa te exprimi.
En fin.
Astept capitolul urmator, cu ceva imbunatatiri.
Daca te-a suparat cu ceva comm-ul meu, pm si se rezolva.
Bafta.
punct.