05-01-2011, 05:27 PM
Asa, am reusit si eu sa citesc mai departe. Ideea prieteniei dintre cei doi ma fascineaza, dar se vede ca intre ei e ceva mai mult de atat, cel putin din partea lui Mika. Imi place cum povestiti amandoi. La Metal mi-a placut primul capitol, a iesit foarte bine, in schimb al doilea capitol care l-a postat el m-a cam deranjat putin faza cu mesajul. Prea mult bateai toba ca nu stiai prea bine la cine l-ai trimis, puteai sa faci chestia mai misterioasa putin[cred ca ne-ar fi socat pe noi mai mult sa vedem ca in loc de Jesse a venit o fata, cel mai probabil Dia], dar poate e doar impresia mea. La Abbeh astept continuarea ca sa pot compara sa imi pot forma o parere.
Sincer sa va spun titlul nu prea m-o atras, dar in general nu prea ma atrage nici un titlu care contine cuvantul "dragoste" sau "iubire". Cred ca sunt alergica. Nu e ca si cum am ceva impotriva genului romance, doar ca am citit prea multe si mi se face rau. La voi insa ma simt foarte bine:D
Sunt curioasa ce se intampla mai departe.
Abbeh, hai mai repede cu nextul:X:love:
Sincer sa va spun titlul nu prea m-o atras, dar in general nu prea ma atrage nici un titlu care contine cuvantul "dragoste" sau "iubire". Cred ca sunt alergica. Nu e ca si cum am ceva impotriva genului romance, doar ca am citit prea multe si mi se face rau. La voi insa ma simt foarte bine:D
Sunt curioasa ce se intampla mai departe.
Abbeh, hai mai repede cu nextul:X:love: