Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jereth Mounth: O noua viata

Capitolul 2

Am mai spus cat de mult imi urasc viata?Uite ca o mai spun odata.Eram imbracata cu o uniforma urata,bineinteles putin modificata ca altfel nici u ieseam in lume asa.
-O sa ai probleme fiind imbracata asa, imi spune Kate.
-Cine esti tu?Regina uniformelor urate?Nu-mi va zice nimeni nimic.
Am parasit impreuna camera fiind obligata de o baba idioata din scoala sa umblu numai in prezenta ''colegelor mele''.Ei bine mamaita aia mi-a luat si telefonul,iar desteptele astea nu mi-au spus ce fac ele atunci cand li se ia telefonnul.Ele aveau doua si ii dadeau babei doar telefonnul care nu mergea,iar pe cel bun in ascundeau.Mi-am dat minunatul IpHone pe mana unei mamaite nenorocite de gradul unu cu
severe tulburări de comportament.Ne-am dus in sala de mese pentru a asculta minunatul discurs al doamnei Kingsley.Cand am ajuns in sala toate fetele o salutau pe Kate.
-Ce esti tu?Un fel de regina a balului?
-Kate are o mare tristete,iar aia se numeste popularitate,pe care tu nu o ai.
-Daca ai stii tu cat de...dar vorba imi este interupta de directoare care intra in sala alaturi de prefectii ei.
Toti s-au ridicat in picioare mai putin eu,dar fetele m-au ridicat in sus.
-Labele jos de pe mine!Imi voi suna avocatul!
-Cu ce?ma intreaba Josie ironica.
Am putut observa la cateva mese distanta un grup de baieti.Deci exista si baieti in scoala asta.. si se pare ca nu sunt chiar asa urati cum credeam... defapt sunt chiar draguti.
Doamna kingsley si-a prezentat discursul si ne-a urat bun venit in noul an.So boring!!Dupa impresionantul discurs a urmat micul dejun daca se poate numi asa.
-Eu nu mananc asta!spun uitandu-ma in farfurie intrebator.Chestia asta e plina de carbohidrati.
-Anorexie sau bulimie?intreba Any.
-Niciuna!Manac peste de luni pana miercuri,legume de joi pana duminica,iar vegetale mereu.
Dupa sfarsitul acestei ''mese'' a trebuit sa mergem la ore.Profesorii erau adevarati idioti numai din cauza cum aratau si se imbracau dar si din cauza ca habar nu au ce e aia ''Hosty Lopsy''.
-Aia ce mai e?intreaba profesorul de stiinte politice.
Mda..stiu ce mai materie.Nu o sa ma duc la razboi deci nu am nevoie.
-Este decretrul 11 din cartea L.A Girls,prin care spune ca orice lucru ne indruma la bataie nu are ce cauta in viata noastra.
-L.A Girls?Domnisoara Flynn!Aici nu suntem pe domeniul cumparaturilor extra asa ca abtinete din a da comentarii jignitoare la adresa unui profesor.Din cauza acestora ai un 4 pe ziua de azi.
-Mda..nu e primul in viata mea sa stiti domnule Bugs Bunny.
-Flynn...poti sa iti spun ceva?spune profvesorul gesticuland din maini.
-Sigur, dar sa nu aiba legatura cu notele mele.
-In biroul directorului,acum!!!racneste acesta din toti plamanii.
M-am ridicat din banca si am vrut sa parasesc clasa dar am auzit cateva chicoteli si susoteli asa ca am strigat:
-Gura ratatelor!
Am iesit din sala fara sa-l mai aud pe Bugs Bunny tipand la mine pentru ca am nu stiu ce comportament.Coridorul era asa lung si nimeni nu circula pe el,decat eu.Am ajuns la usa catre biroul directoarei si am intrat fara vreo retinere.
-Iesi afara si inchide usa,imi spune directoarei neluandu-si ochii de la foile ei.
-Dar m-a trimis domnul Gerardi.
-Da,bine,dar trebuie sa bati la usa.
M-am intors inapoi si am ciocanit la usa.Doamne cat de enervant!
-Cine este?
-Iisus Hristos!
-Daca aveai sa fii cine pretinzi ca esti aveai barba si sandale.Atunci ar trebui sa schimbam acea fereastra pictata din capela scolii.
Cat de ironic!Mi se apleaca.
-Ok,doamna,sa stiti ca indiferent de ce va spune domnul Bugs bunny, eu nu ma mai intorc la ora aia a lui si nici nu mai calc in vreo alta sala de curs.Am fost trimisa aici cu forta.
-Abby,stiu ca este dificil pentru tine avand in vedere ca esti noua,dar incearca sa nu faci probleme si sa incerci sa te acomodezi.
-Greu de facut!spun iritata de tot discursul asta.Nu ma motiveaza cu nimic!
-Ce iti place sa citesti,Abby?
o intrebare total debarasata dar ca sa vada ca sunt o fata ''implicata'' ma inceput sa ii enumar:
-Revista OK,revista People,US Weekly.
-Ai fi in stare sa tranformi asa ceva intr-o carte?
-Mie imi plac filmele!Si daca ar fi o carte...as citi-o numai daca ar fi Asthon Kutcher si Brad Pitt acolo,in rest ma indoiesc.
-Ei bine din biblioteca mea se pare ca lipseste versiunea filmului Freaky Friday, dar in schimb pot sa iti ofer o alta carte foarte frumoasa.
Se ridica de pe scaun si imi inmaneaza o carte.
-Alice in tara minunilor!
-Unchiul Gibbs este producatorul ei.Si sincera sa fiu nu a facut o treaba buna.
-Te poate surprinde si poate iti va placea, spune directoarea ignorandu-mi comentariul.
-Deci asta e pedeapsa mea?
-Nu o lua ca pe o pedeapsa,ci un mijloc de invatare.Acum dute la ore!
Am iesit din biroul doamnei Kingsley si am coborat jos.Vroiam sa ies in curtea scolii sa ma relaxez putin,daca se poate numi relaxa,a sta inchisa intr-o incinta scoalara,plina doar de ratati prosti.M-am asezat pe o banca si am inceput sa rasfoiesc cartea.
In scurt timp m-am plictisit si se pare ca se sunase asa ca m-am dus sus in camera,dar m-am izbit de cineva.
-Auch!Uita-te pe unde mergi,creier pane!spun ridicandu-ma.
Dadusem peste o fata urata in spume.Ok,deci ca sa nu credeti ca exagerez uitati descrierea:Avea parul blond spicuit,nepieptanat prins intr-un coc,avea unfiroma aia de retardata cu fusta trecuta de genunchi,avea ochii ca la broaste,scuze broscutelor,asta este o insulta si pentru voi.
-Uitate tu pe unde mergi,tarfa!
-Poftim?spun gata sa o bat.Singura tarfa de pe aici esti tu,dar la cum arati nu cred ca ai facut-o vreodata.Apropo,m-a sunat Industries Shop 40' isi vor hainele inapoi.
-Sa nu crezi ca o sa ai trai mult in scoala asta barbie girl!striga dupa mine,caci eu plecasem.
Cateva ''fetite'', au urmarit cearta asta ,si ? Doream sa fiu cunsocuta ca ''bad girl''.M-am dus in camera mea, defapt in camera ''noastra'', ca doar trebuie sa o impart cu alea.Spre bucuria mea eram singura.M-am trantit in patul ala,care cred ca mai avea putin si se rupea si am inceput sa ma gandesc.Cum naiba puteam sa imi anunt prietenii unde sunt?Nu le-am spus nimic,deoarece habar nu aveam unde mergeam atunci.Credeam ca ma duc la saptamana modei din PAris, cand colo m-au dus intr-un loc intunecat unde se petrece magia neagra,si aume Jereth Mounth.
Totusi avea eu sa ies din asta intr-un fel sau altul.
[center][Imagine: 9a74sn.jpg][/center]
[center]Bine e sa stii, la moarte, ca o dunga lasi - un nume
C-ai sapat la zidul noptii - c-ai murit sa-ti scoti in lume
Din al creierului zbucuim, ca pe-un diamant, ideea.
Urma-ti va fi cunoscuta pe-unde ti-ai pustat scanteia…”[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Jereth Mounth: O noua viata - de Lena - 01-01-2011, 04:00 AM
RE: Jereth Mounth: O noua viata - de Addeh - 01-01-2011, 11:14 AM
RE: Jereth Mounth: O noua viata - de Axel . - 01-01-2011, 05:47 PM
RE: Jereth Mounth: O noua viata - de Lena - 05-01-2011, 12:45 AM
RE: Jereth Mounth: O noua viata - de Addeh - 05-01-2011, 11:34 AM
RE: Jereth Mounth: O noua viata - de Lena - 12-01-2011, 12:46 AM
RE: Jereth Mounth: O noua viata - de Addeh - 12-01-2011, 09:10 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O viata noua...o noua persoana:x •нąкü• 26 16.677 01-03-2011, 11:28 PM