Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Drum nestrăbătut ; Snowy. & AlerimxD

#42
Soph., ţi-am îndeplinit dorinţa şi acest capitol are mai multă descriere!
Kayla., Vex. mă bucur că vă place.
Abbeh., m-ai felicitat de 2 ori, mersi mult >:D< Fac şi eu tot ce pot. Still, această poveste o scriu mai mult ca să mă ţină în priză şi să am o obligaţie faţă de mine.
Ang., în acest capitol vei vedea ce se petrece în sufletul Myrei.
Edvina, scriu capitole destul de mici faţă de unele persoane de aici de pe zup, dar depinde cât timp am şi câtă inspiraţie.

Next-ul azi cum am promis. E cam scurt, dar sper să vă placă descrierea :>


Capitolul opt - Sărut

Cuvintele dure ale lui Tyler m-au deranjat, cum poate insinua că se petrece ceva între mine şi Damon ? De ce nu m-a lăsat să îi explic sau de ce m-a jignit în acel fel ? Eu întotdeauna am crezut că Tyler era băiatul cel bun şi înţelegător, dar de data asta s-a pripit trăgând o concluzie greşită. Nu pot să cred că m-am înşelat în privinţa lui! Îi dau două ore să mă sune şi să îşi ceară iertare, să-mi spună cât de mult îşi doreşte să mă asculte, apoi îmi voi închide sufletul pentru el.

Mă doare capul îngrozitor şi cred că am ochii foarte roşii de la atâta plâns. Super! Îl văd pe Damon privind pe fereastră şi încerc să mă ridic puţin din patul în care m-a aşezat, dar renunţ pentru că mă simt slăbită. Oare la ce se gândeşte ? Se mişcă uşor de pe un picior pe altul, ţine mâinile adânc înfinpte în buzunare, poartă un tricou strâmt şi verde care se potriveşte cu ochii lui. La asta se gândeşte oare?

Se întoarce brusc şi îmi închid ochii ca să nu-şi dea seama că îl privesc pe furiş. Nici nu s-a uitat spre mine, nu ştiu de ce m-am speriat aşa. Se îndreaptă spre biroul meu roşiatic şi micuţ. Deschide un sertar încet, încercând să nu facă zgomot, dar nu prea reuşeşte. Caută cu grijă ceva, dar nu văd ce pentru că este cu spatele la mine. Se sprijină de un perete gol şi, trecându-şi mâna prin păr se admiră privind în oglinda mea.

-Ştii, Myra, care este partea bună la faptul că sunt atrăgător ? Când mă plictisesc de privit pe fereastră pot scoate oglinda din buzunar şi mă încânt fără nicio problemă, şopteşte el aproape în gând.
Din greşeală chicotesc şi mă aude. Se uită spre mine îngrijorat şi ruşinat de fapta lui.
-Tu, tu nu dormeai ? se bâlbâie el şi ascunde oglinda.
-M-am trezit acum, Damon, îi spun zâmbindu-i dulce şi îl văd cum se topeşte şi se aşează pe pat luându-mă de mână.

Tresar puţin sub atingerea lui, dar îmi place şi îl privesc adânc în ochi parcă spunându-i că vreau să nu se îndepărteze. Îşi încrucişează degetele cu ale mele şi îmi dau seama că el mă face să nu mă mai gândesc la Tyler sau la orice altceva. Îşi înclină uşor capul spre mine şi amândoi ne privim ca doi hipnotizaţi. Se îndepărtează pentru o clipă doar pentru a mă cuprinde în braţele lui puternice. Nu mă strânge tare, dar destul cât să-i simt inima cum pulsează neîncetat tot mai mult sânge. Îi simt trupul cald şi îmi pun capul pe umărul lui în timp ce el îmi mângâie părul lung şi mătăsos.

Nu ştiu cât timp am fost îmbrăţişaţi pentru că telefonul a sunat şi eu am sărit spre noptieră şi am pus mâna pe telefonul care cânta entuziast. Damon s-a ridicat în picioare şi spunându-mi să nu răspund mă cuprinde din nou. Îl împing puţin cu mâinile delicate aflate pe pieptul lui şi mă ridic pe vârfuri. El înţelege şi zâmbeşte încântător, captivat, cucerit. Mâinile lui se plimbă pe spatele meu micuţ, iar buzele lui nerăbdătoare, roşii le ating pe ale mele şi mă aprinde. Uit să mai respir şi îmi desfac buzele pentru a trage aer, dar el îmi muşcă buza de jos şi trăgând mai mult aer, scot un suspin de plăcere.

-Îţi place, surioară ? mă tachinează el şi mă sărută din nou mai apăsat şi mai pasionat.
Ziua aceea a fost lungă şi nu m-am gândit nicio clipă la ce va urma. Tyler m-a sunat pentru a-şi cere scuze, iar tatăl meu şi mama lui Damon s-au logodit. Oare ce vor face toţi când vor afla despre mine şi încântătorul, cuceritorul Damon Quentin Law ?


Edit : Tylor e din The O.C. T.T Omg, nu pot sa cred că s-a terminat...
[Imagine: 73m8sj.png]




Răspunsuri în acest subiect
RE: Drum nestrăbătut ; Snowy. & AlerimxD - de AlerimxD - 30-12-2010, 07:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Tu ÅŸi eu. Poem în doi. [ Berry ÅŸi Snowy ] Berry. 6 3.013 01-04-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  In drum spre un nou inceput EleNusHa 11 6.248 15-05-2009, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way


Utilizatori care citesc acest subiect:
14 Vizitator(i)