Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care dintre lucrari este cea mai buna ?
Prima lucrare
0%
0 0%
A doua lucrare
100.00%
6 100.00%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

♥ TheDεyu03♥ vs. Myranda~deea

Am să vorbesc la modul general despre ambele lucrări.

Prima lucrare: Acţiunea nu-mi place deloc, chiar dacă ideea avea să fie una bună; dacă dezvoltai mai mult ideea, pe o "suprafaţă" mai mare îţi ieşea mult mai bine.
Descrierea e sărăcăcioasă pe alocuri şi ai şi greşeli de tastare, ceea ce e de-a dreptul aiurea mai ales că este lucrare de duel. Ai un mod infantil de a te exprima - iartă-mă dacă greşesc - şi vocabularul nu-ţi este destul de dezvoltat.

A doua lucrare: Aici nu mă leg de acţiune, dar mă leg de restul. Ideea este clişeică, dar tu o puteai dezvolta într-un mod diferit. Păcat că nu ai făcut-o. Am observat că ai repetat de enşpe mii de ori că tipa voia să moară. (Vorba vine între noi: Ai mâncat prea mult zahăr? Eu am înţeles de prima dată că ea vrea să dea ortu' popii.). Am putut sesiza şi foarte multe greşeli de tastare; doar de curiozitate: tu ai aruncat o privire pe lucrare înainte de a o posta sau da pentru duel?

Votul meu se duce la lucrarea a doua pentru că a fost cu puţin mai bună decât prima. V-aş sfătui să mai citiţi (aşa, ca pentru încheiere) pentru că v-aţi face vouă un bine. Nu ştiu câţi ani aveţi şi sincer nici nu mă priveşte, dar modul vostru de exprimare este infantil, iar greşelile de tastare (care desigur că sunt omeneşti) sunt mult prea evidente la voi. Mai multă grijă data viitoare.
Felicitări ambelor participante!

Răspunsuri în acest subiect
RE: ♥ TheDεyu03♥ vs. Myranda~deea - de Abbeh. - 13-12-2010, 10:27 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duelul real [♥ TheDεyu03♥ VS Myranda~deea~music] Miranda. 9 4.926 12-02-2011, 08:47 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Duel: Luli vs. Deea Corina M. 8 4.967 06-09-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Corina M.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)