Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care dintre lucrari este cea mai buna ?
Prima lucrare
0%
0 0%
A doua lucrare
100.00%
6 100.00%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

♥ TheDεyu03♥ vs. Myranda~deea

Pai .......... La ambele am vazut greseli de ortografie , dar ma rog , de data asta nu voi critica dupa scriere , ci dupa continut .
Prima lucrare : Reprezinta o iubire a unei femei ce acum este maritata si are copii . Jurnalul ii aduce aminte de felul in care l-a iubit pe acel baiat , si cat a fost de dureros sa afle ca el nu o iubeste si sa il vada la cateva zile dupa despartire cu noua lui iubita . Probabil toti vor trece odata si odata prin asta . Insa , nu stiu de ce , acea durere nu a reusit sa ajunga la mine , cititorul , nu am reusit sa receptionez sentimentele femeii .
A doua lucrare : Mi-a incalzit inima . M-a atins pana la suflet . De data asta , sentimentele fetei au ajuns la mine si m-au emotionat pana la lacrimi . Nici eu nu stiu ce sa cred despre moartea fetei , ca este de bine sau de rau . Chinurile si sentimentele fetei au fost receptionate de inima si sufletul meu . Aproape am reusit sa ma pun in situatia fetei si sa simt ceea ce simtea ea atunci . A fost o poveste trista si emotionanta .

Prin urmare , votez lucrarea a doua , pentru ca a reusit sa scoata in evidenta bucuria , chinul si tristetea personajului .
Va rog, nu-i lasati sa moara!

[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: ♥ TheDεyu03♥ vs. Myranda~deea - de Michiyo道代 - 13-12-2010, 12:22 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duelul real [♥ TheDεyu03♥ VS Myranda~deea~music] Miranda. 9 4.930 12-02-2011, 08:47 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Duel: Luli vs. Deea Corina M. 8 4.970 06-09-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Corina M.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)