12-12-2010, 08:29 PM
Cat de frumos s-a conturat acest capitol si ce intorsatura spectaculoasa... Ce descriere splendida a sentimentelor si naratiunea nu face decat sa sublinieze mai mult, intr-un mod armonios, actiunea. Iti ador ficul si pot sa spun cu mana pe inima ca nu as putea trai daca nu as afla finalul povestirii... ai intrecut de mult anime-ul si as prefera sa fie ficul tau in locul acestuia... Nu e corect pentru munca celor ce l-au creat dar tu descrii evenimentele intr-un mod aproape ireal, inuman... incerc din rasputeri sa imi imaginez momentele tandre insa vechiul Inuyasha nu le poate imita...
Ce nu pot eu sa inteleg este de ce nu a reactionat Sango atunci cand Kikyo i-a dezvaluit aproape pe fata dragostea ce i-o poarta Miroku? Probabil pentru ca, descris fiind cadrul din punctul lui Inuyasha de vedere, aceasta remarca a fost trecuta cu vederea...
Astept cu drag nextul si sper din tot sufletul sa vina mai repede...
In viata mea postarea unui nou capitol al ficului tau e ceva magic deci te rog nu-mi narui visele:-<
See you soon! Chu`!
Ce nu pot eu sa inteleg este de ce nu a reactionat Sango atunci cand Kikyo i-a dezvaluit aproape pe fata dragostea ce i-o poarta Miroku? Probabil pentru ca, descris fiind cadrul din punctul lui Inuyasha de vedere, aceasta remarca a fost trecuta cu vederea...
Astept cu drag nextul si sper din tot sufletul sa vina mai repede...
In viata mea postarea unui nou capitol al ficului tau e ceva magic deci te rog nu-mi narui visele:-<
See you soon! Chu`!
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!