Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My circus ....

Thx pentr comentariu, AlerimxD ( sau Mirela *innocent smile* ) . Sper ca o sa va placa mica idee a mea .
Lectura placuta !
~ Invaluit in Durere ~

Nimic numai exista, doar tu...

Iti mai aduci aminte cum ne bateam cu zapada ? Spune-mi, iti mai aduci aminte cum ne plimbam prin parcul , acum pustiit ? Nu-mi vei raspunde la intrebari niciodata, dar eu continui sa sper ca zambetul tau, plin de caldura, va reveni .

Te-am vazut langa copacel . Erai asa fericita acolo...

Razele soarelui iti atingeau asa delicat pielea fina , cu mirosul tau obisnuit de levantica . Aceea dimineata fusese una dintre miile petrecute cu tine, de neuitat . Zambeai ca un copil , pareai asa inocenta langa copacelul plantat de amandoi . Parca pe atunci ne promisesem ca el va creste o data cu dragostea noastra !

Trandafiri daruti tie numai sunt...

Parca ieri iti auzisem glasul melodios murmurand cuvintele ce pareau cel mai greu de spus . Dar tu le spusesei cu atata fercirire in glas, apoi incepusei sa te joci naiva printre tufisurile cu trandafiri ...Dar unul alb iti statea dupa ureche , acela era mai special, era al tau . Ma faceai sa te privesc cu ochii sclipind de iubire, dragostea mea !

Timpul s-a oprit in loc cand s-a intamplat !

Doar cateva felinare luminau straduta intunecata pe care ne plimbam seara de seara , si nimic nu ne ducea cu gandul ca s-ar putea intampla asa ceva , tocmai tie . Cand pasii tai au atins asfaltul rece, acea lumina argintie ti-a orbit ochii, iar trupul zvelt ti-a fost azvarlit puternic !

Erai frumoasa si cu parul ravasit ...

Am alergat spre tine, dar tot ce ochii au mai putut vedea a fost decat micul firicel de sange ce aluneca usor pe pe obrazul tau . Teama m-a cuprins, iar universul a fostr spart in mii de cioburi, ce nu vor mai fi culese vreodata ...

Nenorocita te-a luat, iubita mea !

Ea, moartea, cruda si nemiloasa te-a luat de langa mine . Am ramas doar cu lacrimile, doar cu fotografiile, dar glasul tau a disparut . Nu-l mai aud seara la culcare, si nici dimineata nu-ti mai simt buzele fine atingandu-mi obrazul . Tu ai disparut , ai plecat de langa mine cu zambetul caracteristic tie ...Cald si plin de iubire !

Dar si el a plecat ...

Nici macar zambetul nu a ramas langa mine . Ai luat cu tine tot ce iubeam, tot ce-mi dorisem toata viata, si reusisem sa-l am, tu ai luat . Iar acum, cand vad piatra de pe mormant, iar numele tau inscriptionat pe ea , imi doresc sa fi murit cu tine . Pentru ca fara tine, viata mea numai exista ...
Adio, iubita mea !
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."

He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
My circus .... - de Vex - 11-12-2010, 07:19 PM
RE: My circus .... - de AlerimxD - 11-12-2010, 07:29 PM
RE: My circus .... - de Vex - 11-12-2010, 09:44 PM