27-11-2010, 05:14 PM
Nu prea ştiu ce sfaturi să-ţi dau, nu am un Nikon şi nu ştiu ce setări are, dar pot să îţi sugerez să foloseşti o veioză or something dacă ai nevoie de luminozitate. Puteai să faci un macro la prima poza; cred că ar fi focalizat-o mai bine. Primele două poze ar fi arătat foarte bine dacă puneai o veoiză să o lumineze pe fată. I-ar fi dat o lumină uşor gălbuie şi ar fi îmbunătaţit considerabil calitatea. Ochii fetei sunt absolut superbi şi ar fi ieşit în evidenţă. Doar să nu foloseşti bliţul la genul asta de close-up-uri. Ochii ar tresării involuntar şi ar dăuna expresiei feţei. A treia poză nu-mi spune nimic. Jucăria ar fi arătat mult mai bine pe un fundal complet alb. Bucata ai de cuptor cu microunde care se vede în colţul din dreapta e deranjantă, parcă nu ţi-ai fi dat interesul pentru poză. La a pata conceptul e bun, dar luminozitatea e foarte scăzut iar calitatea lasî de dorit. Puteai să foloseşti bliţul. Ultima e cea mai naşpa. Cand faci poze la distanţa aşa de mică de subiect, foloseşte macro-ul. Va ieşi mult mai bine. Poza pare mişcată şi înceţoşată.
Ai o cameră foarte tare, foloseşte-o. Aştept să văd ce chestii mai descoperi.
Ai o cameră foarte tare, foloseşte-o. Aştept să văd ce chestii mai descoperi.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine