[font=Tahoma]Trece şi Ang pe aici că mi'e că te apucă plânsul, şi nu vrem asta. Ţi'am zis, tu ai idei, ai idei destule şi nu's rele deloc, doar că mai trebuie să -ăsta e cuvântul? Da, cred că da - exersezi.
Primele două îmi plac, sunt chiar ok. Şi cea cu trandafirul, doar că, deşi am înţeles că foloseşti un Canon, calitatea nu e una foarte bună. Ar trebui să umblii puţin la contrast, culorile nu sunt foarte expresive.
Robbielicious? Haha. *laughs* Mai stai puţin pe lângă superba Ang şi mai înveţi câte ceva.
Ştiu că postul meu e vai-de-capul-lui, dar mintea mea nu funcţionează foarte ok acum. Ţi'am zis personal ce am avut de zis despre poze, so. [Nya's gonna kill me, I tell you -.-]
Aşteptăm alte poze, pentru că idei ai, trebuie doar să vezi ce faci cu calitatea, cu contrastul şi cu unghiul din care faci poza. Şi...wut the..? o.o Unde'i poza cu floricelele?
Ang hugs you Robbie.
Xoxo, Ang.:bye:
EDIT
O să iau fotografiile în parte şi o să le comentez, ca să nu mai fie Nya supărată. : ))
Prima: E printre cele mai bune. Ideea e drăguţă. Unghiul e potrivit şi culorile dau bine la ochi. Însă calitatea nu e tocmai una de excepţie. Used macro? xD Anyway, în comparaţie cu alte poze, e chiar drăguţă.
A doua: Am înţeles ideea, am înţeles că trebuia să fie aşa, însă e mult prea neclară. Nu înţeleg nimic. ._. Culorile sunt drăguţe, dar nu pot fi atentă la culori fiindcă poza mă deranjează. Plus că ce e în dreapta jos mă deranjează. E reflecţia a ceva, cred.
A treia: Calitatea proastă, ideea banală. Scuze, dar am promis să fiu sinceră. : )) Culorile şterse. In my opinion, cărţile fac poza, nu lebedele. Anyway, nu e printre preferatele mele.
A patra: Asta e printre cele mai drăguţe. Deşi culorile îmi par...şterse [dădea mai bine dacă umblai puţin la constrast]. În rest, nimic de obiectat.
A cincea: Pe cât de simplă, pe atât de drăguţă. Banalul face poza. : )) E drăguţă. N'am nimic cu calitatea şi culorile. Used macro, right? Poate era mai bine dacă nu foloseai. Oricum, e printre cele drăgălaşe.
And finally, THE END.