21-11-2010, 01:08 AM
oahalah! dar se pare ca sunt expirata rau! adica chiar ai pus urmatorul capitol si eu nici macar nu mi-am dat seama ...sunt in urma rau dar tot iti voi spune parerea mea....nu ma asteptam ca Sakura sa faca acele ture..desi..eu le-as fi facut pentru ca imi place sportul (sunt si ce mai buna din cls :D ) nu pentru ca mi-a spus Sasuke....cand brunetul a intrat peste Sakura... deci am murit de ras ( si ma asteptam! din nou! :)) ) in continuare, rozalia (sa-i spun altfel ) a inceput sa planga si Sasuke a auzit-o ...mi-a placut cand i-a spus ''- Acum o ora erai o rebala innascuta, iar acum? Ce- ai patit?'' mi-a aparut un zambet pervers pe fata dar cred ca fiecare are si o latura sensibila ( iar intr-un cuplu cred ca unul dintre cei doi tot o va arata- in general )....apoi...nu-mi spune ca va uita de ziua Sakurei ca iar mor de ras si apoi voi invia sa comentez din nou =))...astept cu nerabdare urm. capitol si sper ca Marina nu te va batea :))
.....Nu-mi ruina visele.....ruinandu-ti sperantele de a mai continua aceasta poveste .......poveste rasarita din sperante desarte....sperante desarte inflorite din iluzii patrunzatoare....
....Caci imi vei ruina viata....
....Caci imi vei ruina viata....