11-11-2010, 12:21 AM
Super tareeeeeeee a fost capitolul asta. Sasuke are logodnica .... cine ar fi crezut!!!! Ficul asta ne aduce ogramada de surprize pe zi ce trece. Ma intreb ce surprize o sa ne mai aduca capitolul urmator ( cava romance .... ceva, ceva tot trebuie sa fie) ;)) Si cea ce ma bucura cel mai tare este ca Sasuke i-a spus adevarul lui Sakura ... dar cea ce nu mi-a placut a fost ca el si-a traso cu alta. =))
Asa sa revenim la fic .... descrierea a fost foarte buna la fel si dialogul, care nu a fost sec. Poate am vazut p'ici p'colo doua trei greseli de ortografie s-au de tastatura dar cine sta sa le numere? ... Cel putin eu nu, pentru ca stiu sigur ca si eu fac o gramada ;))
Sper sa postati cat mai repede NEXT-ul si ja ne!
Asa sa revenim la fic .... descrierea a fost foarte buna la fel si dialogul, care nu a fost sec. Poate am vazut p'ici p'colo doua trei greseli de ortografie s-au de tastatura dar cine sta sa le numere? ... Cel putin eu nu, pentru ca stiu sigur ca si eu fac o gramada ;))
Sper sa postati cat mai repede NEXT-ul si ja ne!
![[Imagine: nunu.jpg]](http://i946.photobucket.com/albums/ad302/your_black_butterfly/nunu.jpg)
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.