09-11-2010, 10:42 AM
Wow! Cuvantul asta imi scapa printre buze la fiecare capitol, dar acesta este mai presus de toate fara doar si poate. Il, pur si simplu, ador. :)) Fiecare scena, fiecare emotie devine atat de reala... esti o zeita. O sa devin dependenta de acest fic...dar ce vorbesc eu? Sunt deja dependenta. Nu ai niciodata greseli. Actiunea decurge atat de frumos si sper ca Inuyasha sa o recapete pe frumoasa Kagome... dar nu acum caci presupun ca asta ar insemna sfarsitul ficului si ar fi dezastruos pentru o inima atat de slaba ca a mea... Ar ceda pur si simplu:-<
Te rog sa pui nextul repede! Chu si PuPiceiii!:*>:D<:X
____________________________________________________________________________________
Edit 26 Noiembrie 2010: Unde-i next-ul :(( O sa uit si ce s-a intamplat intre timp (nu stiu sigur daca e posibil dar...) daca vroiai sa ne ti in suspans, a disparut de mult sa sti...:-SS
I hope you will come soon with next :-<
Pupiceii si Grabeste-te!
Chu`!
Te rog sa pui nextul repede! Chu si PuPiceiii!:*>:D<:X
____________________________________________________________________________________
Edit 26 Noiembrie 2010: Unde-i next-ul :(( O sa uit si ce s-a intamplat intre timp (nu stiu sigur daca e posibil dar...) daca vroiai sa ne ti in suspans, a disparut de mult sa sti...:-SS
I hope you will come soon with next :-<
Pupiceii si Grabeste-te!
Chu`!
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!