Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste [Bloody Doll &♫ஜ♥ Andreea ♥ஜ♫]

Edit:
~1 ~~Andreea~~ "Lacrimile visului"
Cand am citit lucrarea ta am avut impresia ca te-ai inspirat dintr-un serial mexican 22 si unul prea siropos. Supa cum s-a mai spus ideea nu este originala, desi nu ma asteptam la una, dar ma gandeam ca o vei face mai in teresanta ......gresita parere >.>. Ai probleme cu exprimarea si chiar foarte serioase.... am observat si faptul ca ai un limbaj limitat si din cauza asta pierzi foarte mult la descriere.
Citat:Un par blond cu putine suvite brunete, il are tuns putin mai mult decat ar trebui dar asta il face atat de irezistibil, si il are atat de des si moale incat in momentul in care iti strecori degetele subtiri prin parul lui simti o mangaiere de casmir. Asa arata fata baiatului care ma facut sa-mi pierd mintile.
Fata lui 39 parul face parte din fata lui. De stari e spirit numai spun nimic pentru ca nu simt o diferenta sau o trecere de la "neputinta "la "pasiunea sau fericire ".

~2 Ayano "Ea"
Mai scurt nu se putea ? Eu pot sa spun definitia cuvantului "dragostei" intr-un cuvant >.>
Nu imi plac intrebarile din context ......trebuia sa faci si un raspuns la ele, dar tu le-ai lasat in aer. Si pare nefinisat 22. Nu ai prea multe greseli de exprimare sau gramaticale, dar am senzatia ca ai scris o definitie si nu shot cu tema dragostei. Si ideea se repeta de parca nu poate exista dragoste de carte, razboi , filozofie , muzica si altele....................... Nu aveti imaginatie 22

Nu stiu pe cine sa aleg 39
Votul meu merge spre ~~Andreea~~ "Lacrimile visului", apreciez faptul ca incercat sa faci o istorie si nu o defenitie scurta, dar ai mult de lucrat si de depus eforturi.
Mi-a luat ceva vreme sa comentez aici
[Imagine: aaaakip.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dragoste [Bloody Doll &♫ஜ♥ Andreea ♥ஜ♫] - de Serqet - 08-11-2010, 12:34 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Bloody-chan ÅŸi AlerimxD. AlerimxD 6 5.669 14-12-2011, 09:08 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Ingeri ( Fozen Soul VS ~~Andreea~~) Miranda. 8 6.233 06-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Kayla.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)