Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste [Bloody Doll &♫ஜ♥ Andreea ♥ஜ♫]

Deci stiu sigur ca Andreea va castiga duelul. A mea e pur si simplu...varza!! Because am vrut sa o fac mai lunga, dar scriam niste date pur si simplu aiurite si fara logica si folos. Asa ca am mai redus si a iesit asta >.<

Ea

Acel sentiment numit dragoste imi da un fior de nedescris. Oare pana unde poate ajunge iubirea? Pentru unii poate insemna totul, iar pentru altii doar un sentiment care trebuie aflat, si apoi uitat.
Ai oferi totul persoanei iubite, ai oferi chiar si viata. Sa stii ca nu poti trai fara ea, sa stii ca dragostea pentru ea nu e o minciuna. Sa-i simti buzele suave lipindu-se de ale tale. Sa se simta protejata in bratele tale si sa adoarma pe pieptul tau. Sa stai treaz toata noaptea doar pentru a o privi cum doarme si sa simti cum reinvii doar cand ii privesti zambetul. Sa te ratacesti in ochii ei si sa stii ca si ea face acelasi lucru. Sa stai doar cu ea si sa existi pentru ea. Sa-ti uiti prietenii, familia si sa nu regreti asta. Sa stii ca ea se va darui tie si numai tie si nu altui barbat. Sa stii ca ochii ei nu fug dupa alti baieti si ca nu te va insela niciodata . Sa-i simti inima cum bate atunci cand esti cu ea. Sa simti iubirea. Acea iubire pe care nu o imparti cu nimeni si pentru nimic. Oare asa este dragostea?
Dar daca ar fi altfel? Daca acea dragoste pe care oferi nu-ti este impartasita?
Chiar daca nu va mai fi langa tine, tot o vei iubi. Vei tanji dupa buzele ei moi si pielea ei fina. O sa-ti fie dor de plimbarile prin parc, sub clar de luna si sa o imbratisezi pana la rasarit. Cu greu poti sa uiti atunci cand se ascundea dupa trunchiul gros al copacului si tu o gaseai cu usurinta. Cum trupul ei micut se ghemuia in bratele tale cautand acea urma de caldura. Nu vei uita asta, mereu aceste amintiri vor fi intiparite in mintea si inima ta pana cand nu vei mai sufla.
Oare va tanji si ea? Oare...va regreta?

Deci de acum puteti sa incepeti sa votati. Succes!
[Imagine: Hm757.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dragoste [Bloody Doll &♫ஜ♥ Andreea ♥ஜ♫] - de KarinaD - 07-11-2010, 10:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Bloody-chan ÅŸi AlerimxD. AlerimxD 6 5.679 14-12-2011, 09:08 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Ingeri ( Fozen Soul VS ~~Andreea~~) Miranda. 8 6.256 06-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Kayla.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)