Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

You and me forever [+18]

#18
@ ZuZu e on ! Nu vezi? - Eu pun nextul cand imi vine inspiratia si asta ar putea veni si dupa trei luni sau trei ore si depinde la ce fic vine. Ca la unul poate vine si la celalalt nu.

Ai grija!

Eram in sufragerie si citeam un pergament, in timp ce Deidara tot il seca pe Sasori la cap, daca are o peruca blonda sa ii imprumute pentru a numai fi chel sau cum ii spunea Hidan, beculet.
- Am spus nu! Ce dracului nu intelegi, idiotule! Tipa pe el roscatul exasperat de prostia acuta a blondului sau mai nou a chelului.
- Dar Sasori-dama, va roooogggg! Incepu sa se miorlaie ca un copil mic.
Aproape m-a pufnit rasul, dar m-am stapanit. Saracul idiot, imi era mila pentru prostia din capul, dar cum dracului sa ii spun cine l-a lasat chel. "Sti Deidara, Yune ti-a bagat apa cu zahar in par si l-a uscat cu uscatorul de par. Sasori a invatat-o asa ceva, dar nu te lua de ea, ca te ucid". Daca ii spuneam acele cuvinte, cred ca chelul facea crima, deci mai bine sa nu spun nimic si sa tac malc. Aud niste pasi tropaind pe coridor si la mine veni brunetica mea, cu parul ce ii atingea usor umeri firavi. Vad ca purta sandale ninja negre in picioare si era imbracata toata in negru. La frunte avea bandana tatalui ei, legata, ca ii acoperea si sprancenele arcuite si aproape ii intra in ochi. Vreau sa o iau in brate, dar ma opresc cand vad ca avea un kunai real in manuta stanga si mi-l puse la gat. Ranji viclean si imi spuse ca sunt moarta. Ma incrunt si il strig pe Itachi. Ufff! Parca i-am spus sa numai o invete sa lupte, fiindca ea nu va fi niciodata o shinobi, mai ales o kunoichi fiindca nu voi permite asta. Ii spun lui Yune sa imi dea kunai-ul si ii iau bandana de pe frunte, spunandu-i sa numai umble pe la lucrurile altora si sa numai puna mana pe kunai-e si alte lucruri ninja.
- Ce s-a intamplat? Aud vocea lui Itachi cum intreba panicat, intrand in sufragerie.
Il vad cu un maiou pe trup negru, din plasa si o pereche de pantaloni. Era putin traspirat si atunci mi-a picat fisa. El imi antrena fiica sa fie un ninja?! Ma ridic de pe canapea si ma duc la tanar. Ii leg bandana la gura, strans si ii dau in brate kunai-ul si apoi o iau pe fetita in brate, care incepu sa se zbata. Vreau sa ii spun ceva brunetului, dar micuta ma musca. O scap si ea ateriza in picioare, ca o pisica.
- Eu l-am lugat sa ma antreneze! Te ulasc! Tipa pe mine si fugi din camera.
- Yune! Strig si eu si Itachi deodata.
Brunetul se repezi dupa ea, in timp ce eu am picat in genunchi si am inceput sa plang cu lacrimi amare. Daca o lasam pe micuta sa se antreneze in continuare, fara sa ii interzic eu, dar nuuu... Eu si gandirea mea idioata ca fiica mea sa nu stie sa se apere si sa nu devina un ninja. Are tot dreptul sa ma urasca, fiindca sunt o lasa... O lasa si nu un ninja de temut. Lovesc cu pumnul in podea, spargandu-mi pumnul, dar nu-mi pasa. Dadeam cu sete in podea, doar asa imi descarcam mai bine nervi. Simt cum sunt apucata de umeri si cand imi ridic privirea il vad pe Sasori, care imi spuse ca ar trebuie sa mergem sa o cautam pe pustoaica. Aprob din cap, ma ridic de pe jos si pornesc cu el pe coridor. Ajutati de Papusa Barbie si Zetsu, am purticat sa spun asa, tot sediul pana cand i-a venit minunata idee lui Deidara, ca fata a fugit afara si cu Uchiha dupa ea. Ce?! Yune singura intr-un oras asa de mare?! Nu am sa il iert pe Itachi, daca copilul nostru pateste ceva. Ies in frigul si ploaia marunta de afara. Ma uit in toate partile si vad nimic.
- Nu-ti fa griji Konan ca o s-o gasim, spuse vocea unu lui Zetsu.
- Ar trebui sa incepem cu locurile preferate de micuta, mai spuse a doua sa voce.
In timp ce eu enumeram toate locurile unde ar putea micuta sa mearga. Intre timp, Itachi o cauta ca un disperat pe fata. "Unde esti pustoaico? Unde esti... Multumesc mult Buddha", isi spuse in gand, cand o vazu pe Yune, cum statea pe un ponton si arunca nervoasa pietre in apa. Se apropie de fata si apoi se puse langa ea. Nici unul nu spuse absolut nimic, parca ar fi ceva normal sa stea amandoi in ploaie si sa nu vorbeasca unul cu celalalt. Fetita lua o petricica si o puse in mana tatalui, apoi il privi rugator. Acesta zambi, apoi ii spuse ca dupa ce ii face broscuta, merg amandoi inapoi. Bruneta aproba din cap, apoi privi cu tanarul incarca petricica cu chakra si apoi o arunca. Petricica facu cateva salturi pe apa, pana consuma chakra si pe urma se scufunda. S-au ridicat amandoi si au pornit inapoi. Eu eram de-a dreptul disperata. Ne aflam toti patru in sufragerie si ne gandeam, unde mama dracului ar mai putea sa mai mearga un copilas de trei-patru anisor, intr-un oras atat de mare. La magazinul de dango "Dango Sweet" nu era, la terenul de joaca nu era, la magazinul de jucarii nu era, la teatru nu era, in parc nu era.
Aproape imi pierdusem orice speranta, de a o mai gasi pe fetita. Aud usa de la intrare descrizandu-se, apoi inchizandu-se cu putere. Pun pariu ca e idiotul ala de Hidan. Daca se ia de mine, ii dau omorul, fara sa mai stau la discuti. Cand persoana intra in camera, imi venea sa il iau la palme pe Itachi. Acesta era ud, din cap pana in picioare si era acoperit cu o patura, incercand sa se apere de lacrimile cerului. Pregatesc pumnul si vocea pentru al face cu apa si otel, cand dadu la o parte, o bucata de patura si o dezveli pe... Yune!? O iau in brate si incep sa plang de fericire ca am gasit-o, ignorand ca hainele ei musteau de apa si ca o sa ma ude si pe mine. O trangeam protector la pieptul meu, in timp ce ii arucan tatalui ei priviri de recunostinta. Itachi imi spune ca ar trebui sa ii fac o baie fierbinte si apoi sa o bag in pat, dupa ce ii prepar un ceai cald, ca sa nu raceasca. Zetsu s-a oferit sa ii faca ceaiul, iar eu am luat-o pe micuta si am dus-o in baie. I-am facut un dus fierbine si dupa ce am sters-o bine de tot si i-am uscat parul, am imbract-o in pijama si am bagat-o in pat. Intre timp veni si Itachi pentru ai spune o poveste, in timp ce ea gusta din ceaiul fierbinte.
- E prea mica, ii soptesc brunetului, raspunzandu-i la intrebarea adresata mai devreme.
- Dar macar sa stie sa se apere. Konan, afara e o lume rea, prea rea pentru ca un copil de patru anisori sa iasa afara si sa mearga linistita pe strada. Konan nu suntem in Satul Frunzei pentru a fi sigur ca nu pateste nimic, suntem in Satul Ploii si aici criminalitatea e in floare, imi spuse tanarul, in timp ce se stergea pe cap.
- Iti dau voie sa o antrenezi, dar ai grija de ea, ca de ochii din cap. Daca o vad cu capul spart, eu te ciopartesc, spun serioasa si ies din camera lui.
Doamne in ce lume nebuna traim...

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
You and me forever [+18] - de Nywa - 20-03-2010, 12:47 PM
RE: You and me forever [Itachi and Konan+18] - de Nywa - 06-11-2010, 11:34 PM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 06-12-2010, 04:55 PM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 31-12-2010, 01:58 PM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 15-01-2011, 02:49 PM
RE: You and me forever [+18] - de Vero - 16-01-2011, 03:22 PM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 23-01-2011, 07:39 PM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 28-01-2011, 04:53 PM
RE: You and me forever [+18] - de Vero - 29-01-2011, 01:44 AM
RE: You and me forever [+18] - de Nywa - 29-01-2011, 05:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 28.761 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.505 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.690 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.447 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.401 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 49.277 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.742 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Lost forever, Love me beat Crazy Person 9 6.055 23-02-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person
  KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) aoixtenshi 10 8.809 19-11-2008, 10:01 PM
Ultimul răspuns: aoixtenshi


Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)