04-11-2010, 06:15 PM
Buna dragelor! vad ca ati facut un fic in colaborare. Super! Am presimtirea ca va iesi foarte bine deoarece cunosc talentul Marinei, si tie, Assyria, ti-am citit celalalt fic si-mi place!
Pai... ideea e originala. Chiar daca userii de mai sus spun ca au mai vazut ideea, nu e adevarat. Adica... da, Sasuke a mai fost intr-un fic profesor de sport, dar nu se compara deloc povestea ei cu a voastra=))
Pai... greseli de tastare nu am vazut si ador ca scrieti si din perspectiva l;ui sasuke. Sunteti niste genii, ce sa mai!
Pai... adoooor personalitatea lui Sasuke. Oh, Doamne e asa pervesr si tanar:X deja salivez. Adica, serios, are doar 20 de ani[asta imi aminteste de profu` tau de sport, Marina=))]
Cum am mentionat si mai sus, va ador ficul si astept cat de curand continuarea.
Bye fetele si spor la scris!
Pai... ideea e originala. Chiar daca userii de mai sus spun ca au mai vazut ideea, nu e adevarat. Adica... da, Sasuke a mai fost intr-un fic profesor de sport, dar nu se compara deloc povestea ei cu a voastra=))
Pai... greseli de tastare nu am vazut si ador ca scrieti si din perspectiva l;ui sasuke. Sunteti niste genii, ce sa mai!
Pai... adoooor personalitatea lui Sasuke. Oh, Doamne e asa pervesr si tanar:X deja salivez. Adica, serios, are doar 20 de ani[asta imi aminteste de profu` tau de sport, Marina=))]
Cum am mentionat si mai sus, va ador ficul si astept cat de curand continuarea.
Bye fetele si spor la scris!
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .