Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hall of Fame

Editia V
(tema "Amintiri")

Vise spulberate

de Uchiha Saiuky

Vară, 23 iulie 2009, ora 11:00... Niște simple cuvinte care semnifică un destin ce aparține a două suflete ce mai târziu s-au unit, ca și mai târziu să fie despărțite cu cruzime de mediul de viață în care trăiește fiecare și să fie pedepsite pentru fapta lor necugetată. Ea, o fată de 14 ani, timidă, copilăroasă, deșteaptă, ce face parte dintr-o familie cu o stare sociala bună. El, un băiat de 16 ani, curajos, puternic, deștept, ce face parte dintr-o familie de vază a orașului în care trăiește. La început pare că nu au nimic în comun, însă după ceva timp iese la iveală dragostea aprinsă dintre cei doi.

S-au cunoscut pe internet, pe hi5. Aveau multe in comun, însa la fiecare exista câte o parte ce nu-i plăcea celuilalt. Pe el îl enerva faptul că ea este prea timidă și că nu știe să-și arate adevăratele sentimente pentru persoana iubită. Pe ea o enerva faptul că el mereu avea probleme cu alți băieți fiindcă, odata ce te naști într-o familie cu un rang destul de mare în societate, apar și rivalii. El niciodată nu spunea adevărul despre problemele lui si niciodată nu recunoștea în fața prietenei sale greșelile făcute și de aceea relația nu era una prea strălucită.

El mereu era plecat și de multe ori nu răspundea nici la telefon. Nu-i plăcea să dea explicații, iar când era timpul pentru ele mereu se enerva si pentru ca ea să nu pațească ceva rău din vina mâniei lui, el pleca aproape o zi din oraș sau dispărea făra ca ea sa știe. Aceste lucruri o nemulțumeau foarte mult pe tânăra fată și de aceea s-a decis ca într-o zi, când îl va vedea cel mai bine dispus pe iubitul ei, să-i vorbească despre ceea ce îl place și despre ceea ce nu-i place la el. Trecu și un an și biata fată nu găsi nici macar un minut pentru a discuta cu el aceste probleme serioase fiindcă el mereu o lua în derâdere pe aceasta.
Ea se decise să pună punct acestor probleme prin înfruntarea lor. Se gândi să-i zică tot chiar dacă el se va enerva, să-l oprească dacă el va dori să dispară, să-l facă s-o creadă că ceea ce face el este mult prea deranjant pentru ea.

Vineri, 16 iulie 2010... La el se ivi o problemă și o anunță pe ea că va pleca căteva ore de acasă. Ea se împotrivi și nu-l lăsă să plece fiindcă știa că acolo unde va merge nu-i va fi prea bine, poate deloc bine. El se enervă foarte tare și aproape era s-o ia la bătaie pe fată, însă ea observând asta știu cum să-l calmeze: să-i spună că dacă va continua așa, ea va pleca definitiv din viața lui. La început ea dorea să-l mintă fiindcă nu-și dorea să-l părăsească exact acum când aveau cea mai mare nevoie unul de celălalt, însă observănd că nici așa nu-l poate calma, fiindcă el n-o asculta, ci se gândea numai la problemele lui, ea o spuse hotărâtă, iar el nu auzi nimic.

Văzându-se singur în cameră, plecă. Când fata observă asta, iși luă o sacoșă, iși impachetă acolo câteva haine care îi plăceau mai mult, cadourile de la el, accesoriile preferate, apoi luă o coală de hârtie, un pix și incepu a-i scrie câteva rânduri de adio:

[i]”Nu credeam că voi spune asta, dar tu chiar nu apreciezi munca unei fete. Iți zic să încerci să-ți repari greșelile numai pentru a-mi arăta că m-ai iubit cu adevărat. Pentru câte ai făcut nu mi-aș mai da nici viața pentru a te ajuta să ieși din ele. Mi-am dat viața până acum, iar tu nu ai observat. Dacă totuși acum, la sfârșit, iți vei da seama de greșeala mare pe care ai făcut-o atunci când nu mi-ai ascultat cuvintele, iți mulțumesc și te rog să nu mă mai cauți. Iți zic ADIO! și TE IUBESC!.

Răspunsuri în acest subiect
Hall of Fame - de Flaw - 12-09-2010, 02:51 PM
RE: Hall of Fame - de Flaw - 19-09-2010, 01:13 AM
RE: Hall of Fame - de Flaw - 27-09-2010, 02:15 PM
RE: Hall of Fame - de Flaw - 04-10-2010, 01:20 AM
RE: Hall of Fame - de Tan - 01-11-2010, 07:59 PM
RE: Hall of Fame - de deeaH2elen - 12-01-2011, 02:45 PM
RE: Hall of Fame - de Unia - 31-01-2011, 01:48 PM
RE: Hall of Fame - de Unia - 03-09-2011, 10:46 AM
RE: Hall of Fame - de Nya. - 11-03-2012, 04:10 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)