Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata noua

imi pare rau ca a durat asa mult dar am fost cam pedepsita...:( scuze dar am revenit cu un nou capitol si asta e tot ce conteaza >:D<

Cap. 3 Picatura timpului – partea l

Dupa aceasta “discutie” adolestentii se schimbara in pijamale , daca pot fi numite asa. Sasuke era imbracat cu “pijamaua”lui, care era o pereche de pantaloni de trening iar restul corpului se vedea forte bine. Aceasta “pajama “era special conceputa pentru Sakura, el crezand ca rozalia se va topi cand ii va vedea trupul lucrat si bine facut.Sakura se imbraca cu un maieu portocaliu si niste pantaloni scurti maro. Din pacate cand Sasuke veni de la baie se intampla exact inversul la ce vroia el . “Baiatule ai luat o teapa cat tine de mare! Spuse acesta in gandul sau”. Acesta, cand o vazu pe tanara noastra ramase mut. Atat de mult se schimbase la corp, era mai matura, avea forme rotunde…deci cum se spune …tot tacamul pentru a lasa un baiat masca, ceea ce si facuse. Mai statura putin la taclale despre cum a fost in America, dar nu foare mult pt ca Sakura era destul de obosita si vroia sa se odihneasca. Zis si facut. Cu putina roseala in obraji Sakura se puse in pat langa Sasuke si adormi, in timp ce el asculta muzica pe mp4. Dupa putin timp lui ii atrase atentia Sakura care era dezvelita si cam tremura de frig . Acesta o inveli bine iar apoi se opri pentru a o observa bine . ramasese cu aceleasi trasaturi fine , celeasi buze conturate, aceiasi ochi verzi in care se oblindea puritatea sufletului ei, acelasi zambet inocent dupa care era nebun in copilarie. Cu toate ca de aproape parea schimbata foarte mult, cand o examinai mai cu atentie vedeai ca defapt nu se schimbase ata de mult. Deodata fata se ridica tipand si respirand sacadat:
-Sakura, ce ai patit?
-Mi-am visat parintii si accidentul.Zise ea calmandu-se incetul cu incetul.
-Linisteste-te acum, esti in siguranta. Spuse Sasuke si luand-o in brate.
Dupa ce o lua in brate , se puse cu capul pe perna, il innunda parfumul rozaliei. Era un parfum dulce, care te seducea dintr-o data . Aroma era una unica , cum de altfel era si fata pentru brunet.Asa dormira toata noaptea, imbratisati. Din cand in cand Sakura se departa putin dar Sasuke o tragea inapoi in bratele sale puternice. Chiar simtea ceva. Nici el nu sia ce. Mai avusese iubite, dar ce simtea el acum era ceva iesit din comun .
Dimineata veni rapid iar soarele ii surprinse pe cei doi adolescent imbartisati cum ii lasase doamna luna la plecarea dansei de pe cer. Bruma acoperise florile din curtea din fata casei iar vantul adia usor in camera celor doi tineri prin usa intre-deschisa a balconului.
Rozalia se trezi prima si vazandu-se in bratele brunetului ,rosi dar vazand ca nu are altceva de facut ramase acolo cuminte asteptand ca baiatul sa se trezeasca. Isi aminti de seara trecuta si cat de tandru fusese omul in bratele caruia statea acum. Si ziua aceasta incepe cu miracolul miniscul al trezirii, Sasuke isi desface ploapede dand la suplafata culoarea de negru a ochilor lui. Sakura observa si ii spuse :
-Neatza , somnorila ! Cum ai dormit?
- Eu bine, ce pot zice, dar tu?
-La fel. Si stai linistit. O sa ma straduiesc sa nu mai zbier in timpul noptii.
- Si daca tipi nu e nimic…dar totusi sa ramanem la ideea ta .
Se dadura cu mare greutate jos din pat , asa e cand ti-e somn si iti vine sa injuri soarele ca a rasarit prea repede dar nu ai ce face. Se impartira la dusuri.
Sasuke’s pov :
,, E atat de draguta,nici nu mai stiu ce sa spun, e in acelasi timp mai matura dar neschimbata . Ma uit la ea si nu realizez cum a trecut timpul. Parca ieri eram 2 copii care se jucau impreuna iar acum trebuie sa incepem sa ne cunoastem din nou.
Din cate vad nu mai e aceasi copila indragostita pana peste cap. Inseamna ca a dat cu capul de lumea reala si s-a adaptat. Asta e bine. Imi place sa vad ca e mai puternica.”
Sakura’s pov:
,, Uite-te la el . Pun pariu ca a fost ,,baietelul rasfatat al mamei” de cand am plecat eu. Si totusi a ajuns bine…dar nu pe munca lui ca noi ceilalti. Pun pariu ca habar nu are ce e lumea de afara. In fine , nu mai conteaza cine e si ce face .”
-Sasuke?
-Ce-i?
-Mergi cu mine la casa veche?
-Cand?
- In jumatate de ora, adica ne imbracam si am taiat-o…
-Ok
Se imbracara amandoi cu ceva care le era la indemana . Sasuke era imbracat cu o pereche de blugi negri de la Berscha , un tricou negru care ii scotea nuschii in evident si cu niste adidasi negri de la Veer. Sakura era imbracata in niste jeansi albastri, un tricou roz cu Hello Kitty si niste adidasi de la nike roz. Coborara jos in bucatarie :
-Unde e dn.a Tsunade?
- Probabil cu pregatirile de nunta….
- Nunta?! Cu cine?
- Cu Kakashi. raspunde brunetul nepasator.
- Ce face?! Cum e posibil? De cand sunt impreuna?
-De vreo 5 ani si ceva .
- Haide, imi povestesti pe drum, bine?
- Bine, dar ce e garba asta pe tine?
- Am multe de facut azi!
- Ce?
-Trebuie sa-mi vizitez fosta casa,sa-mi vad vechii prieteni, si pur si simplu nu mai am rabdare !
- Bine , fie, haide!
Iesira amandoi intr-o fuga pe usa din fata fara sa se mai uite inapoi. Cand ajunsera in fata fostei case Sakura ramase fara cuvinte …..
deci asta a fost >:D< enjoi it and see later....apropo...critici dure :D
[Imagine: 4sb4lf.jpg]

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ♥♥

Răspunsuri în acest subiect
O viata noua - de Layla. - 06-10-2010, 06:44 PM
RE: O viata noua { SasuSaku} - de Miss Serenity - 07-10-2010, 05:41 AM
RE: O viata noua { SasuSaku} - de Flash - 07-10-2010, 12:30 PM
RE: O viata noua { SasuSaku} - de Layla. - 07-10-2010, 05:59 PM
RE: O viata noua { SasuSaku} - de Flash - 12-10-2010, 10:44 AM
RE: O viata noua { SasuSaku} - de freak cake - 13-10-2010, 04:13 PM
RE: O viata noua { SasuSaku} - de Layla. - 13-10-2010, 09:16 PM
RE: O viata noua { SasuSaku} - de Miranda. - 26-10-2010, 09:42 PM
RE: O viata noua { SasuSaku} - de Layla. - 31-10-2010, 08:18 PM
RE: O viata noua { SasuSaku} - de perenelle - 04-11-2010, 01:15 PM
RE: O viata noua - de Layla. - 29-11-2010, 09:54 AM