29-10-2010, 09:32 PM
Acelasi lucru :-w
Prea scurt ' episodului ' .
Descrieere - lipsa
Dialog - in execes si sec .
Actiunea e grabita , nu lasi ca firul actiuni sa se desfasoare lin astfel incat noi , cititori , sa poata sa se pune in pielea persoanajului pe care nu il ai . Tu faci ce iti vine in cap , postezi , si gata . o.o''
Nu ai figuri de stil . Iar totul pare inestetic . Ar trebui sa treci pe la unele ficuri sa vezi ce inseamna cu adevarat un fic . Nici eu nu sunt mai buna . Dar chiar nu prea se poate numi fic .
Titlul e unul . . . banal dar macar se potriveste cu continutul .___.
Ma opresc aici . Deja ma doare mana si am mai scris alte doua commenturi pline de critici la alte ' capodopere d ' ale tale ' .
Prea scurt ' episodului ' .
Descrieere - lipsa
Dialog - in execes si sec .
Actiunea e grabita , nu lasi ca firul actiuni sa se desfasoare lin astfel incat noi , cititori , sa poata sa se pune in pielea persoanajului pe care nu il ai . Tu faci ce iti vine in cap , postezi , si gata . o.o''
Nu ai figuri de stil . Iar totul pare inestetic . Ar trebui sa treci pe la unele ficuri sa vezi ce inseamna cu adevarat un fic . Nici eu nu sunt mai buna . Dar chiar nu prea se poate numi fic .
Titlul e unul . . . banal dar macar se potriveste cu continutul .___.
Ma opresc aici . Deja ma doare mana si am mai scris alte doua commenturi pline de critici la alte ' capodopere d ' ale tale ' .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2