29-10-2010, 04:07 PM
Cineva isi puse mana pe umarul meu.Am intors capul si nu m-am mirat deloc cand am vazut-o pe Catherine.Zambea,mult mai cald decat in acea seara,cand am intalnit-o pentru prima data.Probabil si ea gandea la fel.M-am bucurat atat de mult de prezenta ei!Deodata,chiar si soarele mi se parea mai stralucitor ca niciodata,si brusc parca toate supararile disparusera.
-Ma bucur sa te revad,Catherine!
Insa cand imi era lumea mai draga,am vazut un grup de persoane ciudate,inarmate venind inspre noi.Am avertizat-o pe Catherine si amandoua ne-am scos sabiile.Era mai bine sa fim pregatite,in cazul in care acele persoane vroiau sa ne atace.Aveau o licarire malefica in ochi...Pentru prima data in viata mea,de la moartea alor mei,am simtit frica.Mi-era teama pentru prietenii mei...
ooc:cn vrea
-Ma bucur sa te revad,Catherine!
Insa cand imi era lumea mai draga,am vazut un grup de persoane ciudate,inarmate venind inspre noi.Am avertizat-o pe Catherine si amandoua ne-am scos sabiile.Era mai bine sa fim pregatite,in cazul in care acele persoane vroiau sa ne atace.Aveau o licarire malefica in ochi...Pentru prima data in viata mea,de la moartea alor mei,am simtit frica.Mi-era teama pentru prietenii mei...
ooc:cn vrea
[/font]Always keep the faith <3