28-10-2010, 08:24 PM
Am zambit fericita ca avea incredere in mine,si aveam incredere in ea.Ma intrebam daca voi reusi sa pastrez acel zambet pentru multa vreme,dar imediat ceva imi spuse ca indiferent ce se va intampla,Catherine si eu ne vom purta mereu respect reciproc.Mai stiam ca elfii vor arunca vorbe in mine,dar mult prea putin imi pasa.Ce naiba,ei n-au fost nici pe jumatate sinceri cu mine,in toata viata lor amarata,pe cat de sincera a fost noua mea prietena in acea seara.
Incet,se crapa de ziua,si simteam semnele oboselii.Am mai privit o data spre cer,am inspirat adanc aer in piept si,inainte de a ma departa,mi-am luat la revedere de la Catherine.
-Ei bine,Catherine...E timpul sa plec.Sper ca te voi mai revedea,chiar daca pentru asta va trebui sa indur ura alor mei.
Da,eram pregatita sa indur orice sacrificiu.Nimeni din lume nu merita sa renunt la o prietena precum Catherine.Si,cu un ultim zambet,am inceput sa pasesc tot mai repede,pana cand am ajuns sa fug.Spre draga mea casa.
ooc:oricine
Incet,se crapa de ziua,si simteam semnele oboselii.Am mai privit o data spre cer,am inspirat adanc aer in piept si,inainte de a ma departa,mi-am luat la revedere de la Catherine.
-Ei bine,Catherine...E timpul sa plec.Sper ca te voi mai revedea,chiar daca pentru asta va trebui sa indur ura alor mei.
Da,eram pregatita sa indur orice sacrificiu.Nimeni din lume nu merita sa renunt la o prietena precum Catherine.Si,cu un ultim zambet,am inceput sa pasesc tot mai repede,pana cand am ajuns sa fug.Spre draga mea casa.
ooc:oricine
[/font]Always keep the faith <3