Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Daca ai facut propria ta manga, citeste aici!

(26-10-2010, 10:18 PM)raluca-z A scris: Caut translator/scanlator pentru Collector of Fairytales. Din engleza in romana.

Te pot ajuta si eu. Pentru ca si traducatorilor profesionisti le place sa faca ceva ce le place in timpul liber, Zuppy02 iar traducerea care o am momentan e atat de seaca si tehnica incat mi s-a urat... si as vrea si eu un proiect mai distractiv. In plus, nu-mi displace ideea promovarii acestui gen de banda desenata si la noi in tara, fie gratuit, fie ca publicatie.

Inteleg ca vrei sa spui cu scrisul in engleza vs. cel in romana. Eu scriu de mult in engleza, si e al naibii de greu sa traduci. Mai ales ca, in cazul a ceea ce scriu eu, suna foarte dubios. ^^;;;

Daca vrei, vorbim mai mult pe PM sau pe messenger (am pus ID-ul in profil).

Traducere de proba:

Citat:Dansul Zanelor
- Basme populare, superstitii, zicatori uitate... in zilele noastre, supranaturalul vinde!

- Tampenii! E vorba de adevarul universal pe care il ascund, de valoarea lor morala. Copiii trebuie invatati sa deosebeasca binele de rau.

- Nu, nu-i doar asta! Si noi, adultii, avem nevoie sa ni se reaminteasca de trecut, de marea valoare a obiceiurilor stravechi, sa ni se aminteasca de ceea ce s-a pierdut.

- Eu cred ca basmele sunt doar atat: povesti spuse de parinti copiilor la culcare. N-are rost sa culegem basme din popor si sa le folosim pentru promovarea literaturii nationale.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Daca ai facut propria ta manga, citeste aici! - de Alice Montrose - 27-10-2010, 11:40 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A doua banda desenata pe care am facut-o Lanna 2 4.869 24-07-2011, 02:58 PM
Ultimul răspuns: Lanna

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)