Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tradarea

ok..o sa ma cam injuri(..si eu am injurat la randul meu...so don't worry,i don't mind).

in primul rand niste sfaturi: 1.nu mai da detalii cand scri o poezie gen rima,tema,etc. asta e treaba cititorului sa-si bata capul cu ce gand/idee/sentiment ti-a trecut tie pe holurile sinapselor la momentul respectiv;lasa-i sa se chinuie>:).
2.nu te astepta sa le placa,...false hope for nothing;) ..posteaza poezia si asteapta. Daca e sa fie cineva cu adevarat interesat iti va lasa comm. Asta daca nu ai chef de feedback gen: :oh, eminescu renascut din haos si durere/inima tu mi-ai umplut numai de placere (rima improvizata pe moment:-J )...nu ca m-as lua de cei care ti-au last comm, pana la urma deaia e facut, sa isi zica lumea parerea (desi se cam abuza de functia asta ) ...oricum,cred ca ai prins ideea(...care e: sa citesti printre randuri aceste "laude").

in al doilea rand,critici:sincer, poezia ta e mediocra (nush de ce dar am impresia ca o sa sughit cand citesti partea asta...:-? ),acum sa iti zic si de ce: 1. ai alterat ce da farmec la o poezie cu rima...rima;ai cam tras-o de par si uneori ai si pierdut-o EX :Dorul mi-l pune pe jar,
Amintirile iar apar,
aici e trasa de par pentru ca fluenta se intrerupe la Amintirile iar apar....alternativa mai "fericita ar fi fost Amintiri imi apar iar ; daca inlocuiesti o sa observi ca flexibilitatea a crescut considerabil

Si-o tristete foarte mare,
Care in inima exista,
Si sa plece nu se lasa,
Cade, cade si suspina.
unde-i rima? din cate scria sus e continuarea....continuarea presupune continuitate (omogentate daca vrei) din cate stiam....

Si-o tristete foarte mare
Ce in inima traieste
Refuza sa plece-n zare
Cade, suspina, jeleste
o varianta "sintetica",nu neaparat mai buna...am vrut doar sa evidentiez acea continuitate de care tu ai uitat.

in al treilea rand,felicitari: nu atat pentru poezie, cat pentru faptul ca te-ai apucat sa scri. Nimeni nu s-a nascut invatat,si ai timp pentru toate,inclusiv poezie.

P.S: astept sa o vad pe urmatoarea:)
God?...I've surpassed him long ago....

Răspunsuri în acest subiect
Tradarea - de Miranda. - 19-09-2010, 01:36 PM
RE: Tradarea - de Miranda. - 17-10-2010, 04:07 PM
RE: Tradarea - de MaDeLyNe - 24-10-2010, 02:15 AM
RE: Tradarea - de Invictus - 25-10-2010, 12:05 AM
RE: Tradarea - de Miranda. - 07-11-2010, 03:24 PM
RE: Tradarea - de Miranda. - 11-12-2010, 02:21 PM
RE: Tradarea - de Miranda. - 31-01-2011, 01:26 AM
RE: Tradarea - de Kayla. - 04-02-2011, 01:04 PM
RE: Tradarea - de Reveuse - 04-02-2011, 11:12 PM