24-10-2010, 11:27 PM
hey...scuze k iti zic, dar parerea mea e ca acest capitol nu are nicio legatura cu ultimul capitol kre l-ai scris...:| sau poate ca nu inteleg eu...:-??
poate imi explica si mie cineva... intra Sakura in clasa si isi aduce aminte de visul ala? sau ii vede pe Alex (cine e Alex? ) si pe Sasuke discutand? sau se intampla amandoua? :-/
de la treaba cu scoala si cu Naruto prost rau ai trecut la visurile Sakurei si la seful ei? cam repede... adica explica si tu mai mult...treci mai incet de la o idee la alta...:|
poate nu inteleg eu acum...fa-ma tu sa inteleg...:|
ok...sper k o sa fie mai bn data viitoare! sincer, capitolul asta e chiar mijto...dar am impresia k nu are nimic in comun q anteriorul...:| capitolul are tot cei trebuie deci...descriere, naratiune... dar nu uita de legatura aia...:D poate ai facut-o si n-am vazut yo? nush... explica-mi printr-un PM...;))
de abia astept continuarea! multa bafta si inspiratie in continuare! zbye! :-h
poate imi explica si mie cineva... intra Sakura in clasa si isi aduce aminte de visul ala? sau ii vede pe Alex (cine e Alex? ) si pe Sasuke discutand? sau se intampla amandoua? :-/
de la treaba cu scoala si cu Naruto prost rau ai trecut la visurile Sakurei si la seful ei? cam repede... adica explica si tu mai mult...treci mai incet de la o idee la alta...:|
poate nu inteleg eu acum...fa-ma tu sa inteleg...:|
ok...sper k o sa fie mai bn data viitoare! sincer, capitolul asta e chiar mijto...dar am impresia k nu are nimic in comun q anteriorul...:| capitolul are tot cei trebuie deci...descriere, naratiune... dar nu uita de legatura aia...:D poate ai facut-o si n-am vazut yo? nush... explica-mi printr-un PM...;))
de abia astept continuarea! multa bafta si inspiratie in continuare! zbye! :-h
My first fic: Viata departe de casa[SasuSakuNaru]
Feel...Hurt...Love
You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
Va luati de ei?! Va luati de mine! :-l