24-10-2010, 01:48 PM
Nu-i rau. Adica, se putea si mai rau. Nu stiu cat de originala este ideea ta, fiindca am mai intalnit povesti cu personaje din Naruto care duc o viata mai 'normala', sau sunt artisti(cantareti, actori and so on). Ai un mod dragut de a scrie, desigur, se mai poate imbunatatii. Mereu se poate mai bine, si mereu se poate mai rau. Nu-i asa? Ma rog, parca e un pic inspirat din filmele Disney(nu, nu rade de mine, ca nu's fana, dar am o verisoara de 5 ani care imi povesteste TOT. Aha, tot, chiar si de cate ori l-a pupat pe unu.) Cred ca este prea mult dialog. Sau mi se pare?
Ah, sa mai zic ceva. Am observat ca mai nou 70% din ficurile SasuSaku(sau alte cupluri Naruto) sunt scrise ca si cum ei ar fi adolescenti obisnuiti. In majoritatea le schimbati FOARTE mult caracterul. Eh, sa nu o iei in parere de rau, dar mie mi se pare cateodata penibil. Adica, eu nu mi-l imaginez pe Sasuke cantaret. O.O
Imi este dor de vechiile ficuri in care ei erau ninja cu puteri si misiuni misto.
Ah, sa mai zic ceva. Am observat ca mai nou 70% din ficurile SasuSaku(sau alte cupluri Naruto) sunt scrise ca si cum ei ar fi adolescenti obisnuiti. In majoritatea le schimbati FOARTE mult caracterul. Eh, sa nu o iei in parere de rau, dar mie mi se pare cateodata penibil. Adica, eu nu mi-l imaginez pe Sasuke cantaret. O.O
Imi este dor de vechiile ficuri in care ei erau ninja cu puteri si misiuni misto.
Nu conteaza, faci ce vrei, nu?