Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vizita la Gradina Zoologica [funny fic]

lol... uite, eu nu citesc niciun fic sincer... astept sa mi le arunce in fata cate cineva de obicei... nici macar la concurs n-am citit, si nici ce-a scris L_y_e n-am citit, desi deja am inceput sa fiu usor curioasa ce-ar putea scrie acolo *whistle*... dar maine sau raspoimaine (ca poimaine am treaba) o sa incerc sa-mi fac niste timp pt pov ta si comentez, k?

Oricum, nu te astepta la prea multe comentarii... de regula oamenii citesc si atat ;) mai bine uita-te la views :D

Later edit:

Oh, noes! *runs away in tears* >_< I... just... can't.... read... this...

Imi pare rau, fetelor, am incercat, din greu chiar... poate ca nu e stilul meu, sau poate mai aveti de lucrat la 'cum se spune o poveste'. Recomandare: a se citi mai multe carti de beletristica, sa prindeti ideea: mai putin haos, mai putine detalii (daca nu va lecuiti, va pedepsesc sa cititi Stapanul Inelelor cu atentie maxima la fiecare detaliu, sa vad daca va place :P.)... si mai putin haos, va roog! T_T

Imi plac povestile cu adolescenti, pe bune... am scris si eu ceva de genul asta (ca a ajuns carte fantasy/sf/adventure nepublicabila pana la urma e o alta poveste) deci va inteleg... but rili... less chaos please! Ce-ar fi o rescriere? La mine a mers oarecum *whistle*
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

Răspunsuri în acest subiect
Vizita la Gradina Zoologica [funny fic] - de Owaranai Yume - 02-04-2008, 09:20 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 03-04-2008, 08:55 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 04-04-2008, 09:50 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 06-04-2008, 11:24 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 08-04-2008, 12:01 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 20-04-2008, 02:09 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de JavaLeen - 05-05-2008, 10:42 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 07-05-2008, 08:56 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gradina cu trandafiri Crazy Person 4 3.420 18-05-2010, 10:50 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Love Funny [yaoi] Aliss_anime 1 2.755 14-03-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  teh omg funny story [parodie] Gandalf 18 13.964 25-12-2008, 06:06 PM
Ultimul răspuns: Gandalf

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)