Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

teh omg funny story [parodie]

#1
i hope someone is happy now xD

Capitolul 1 Prima zi

Era odata ( de fapt era de doua ori da na…) un mare erou ( nu, ca erau doi dar la unu i s-a facut frica si a sters-o.. ) care a plecat spre nord sa infrunte un balaur ( de fapt voise sa fuga spre sud dar de prost ce era a ajuns catre nord..) In drumul sau a avut o viziune ( de fapt izbise cu capu’ de o creanga de a vazut numa tampenii ) era o viziune in care niste cai verzi se urcau pe pereti . Minunata viziune ,trebuia sa insemne ceva se gandise el ( vai de omenire...) Meditand asupra viziunii ( de fapt adormise.. ) ajunse la un pod fermecat ( deh , unu care se rupe cand calci pe el..magie) dar cand sa isi aseze primul pas spre castelul din departare podul se rupse si el cazu in rau ( magie ce sa zic...) Apele involburate l-au purtat in departare ( de fapt a mers vreo 3 m si a dat cu capu de o piatra....) si apoi cand a deschsi ochii era la mal si in fatza lui era un mosneag intelept ( da de unde naiba stia el ca e intelept ...)Acesta l-a ajutat sa se ridice ( saracu’ batran rupt de spate l-a ajutat pe asta care era tanar, vai de noi..) si l-a intrebat incotro se indreapta ( de fapt l-a intrebat ce betieshig cauta pe pamantu’ lui da na’ ..) acesta i-a raspuns ca vrea sa infrunte balaurul malefic la care batranul auzind acestea a deschsi ochii largi catre el mirat ( ca trecuse o tipa super prin spatele lui... ) Batranul cauta adanc in intelepciunea sa si il sfatuii pe erou sa opreasca aceasta calatorie care nu ii va aduce vitcoria nici intr-o suta de ani (normal..doar pe atunci o sa fie mort deja de batranete ).Dar cuvintele batranului nu l-au convins pe erou sa renunte (pentru ca nu il auzise din cauza apei ..deci practic batranu doar batea din gura degeaba..) Acum avea nevoie de o barca pentru a urca inapoi pe rau in sus si un mod de a escalada muntii pentru a ajunge la castel. (de fapt era un drum spre castel in spatele lui...) A plecat prin sat pentru a cauta o barca si de asemenea o sabie. ( ce ?? credeti ca am de comentat peste tot ?..) Destinul l-a adus in fatza unui magazin antic ( asa il cheam pe cershetoru’ ala care l-a fraierit , Destin Vasile ) si vanzatorul i-a oferit o veche sabie faurita in Muntele Concord (aham.. made in ciordeala... ) Vanzatorul i-a zis ca sabia a fost binecuvantata si ii va aduce victoria ( normal….ca daca moare n-o sa mai poata sa se planga ...) Vazand stralucirea sabiei eroul i-a oferit vanzatorului toti banii pentru a o cumpara ( de fapt l-au batut aia si i-au luat dupaia toti banii) . Acum echipat cu o sabie noua ( care si-o imfipse in picior cand a vrut sa o puna in teaca ) a plecat spre port pentru a inchiria o barca. O ceata misterioasa i-a intunecat privirile ( s-a impiedicat si cazut cu fatza in praf )apoi trezindu-se a observat o ca o silueta intunecata venea spre el ( n-a observat nimik doar a fugit mancand pamantul imediat ) si s-a refugiat rapid intr-o locuintza ( a petrecut noaptea in puscarie pentru intrare prin efractie ).

Capitolul 2 Calatoria spre castel in care eroul ajunge la castel mergand spre castel in timp ce pleca spre castel cu gandul de a ajunge la castel ( vai ...vaii..)

Dupa 100 de ani….( wwoah mai incet ,asta e mort deja..) Oh scuze..dupa 2 ani... eroul nostru alerga increzator prin linistea serii in drumul lui spre castel ( de fapt era fugarit de o haita de caini si habar nu avea unde merge..) Dupa cateva ore de drum ( Acuma cica ar trebuii sa stati cam 2 3 ore inainte sa cititi mai departe sa para mai real ...) a ajuns pe teritoriul vechiului stramos al copacilor din care au evoluat toti copacii de azi ( mda ...din tulpini crengi si frunze au crescut....mai multe tulpini crengi si frunze) pentru ai cere sfaturi in legatura cu dragonul mitic ( cineva ar trebuii sa mearga la un psiholog...) Cercetand zona in cautarea copacului mitic il gasi datorita iscusintei sale ( l-a calcat pe radacina si i-a trosnit o creanga peste cap de numa i-a sunat ceafa... ) Eroul nostru i-a povestit in intregime peripetiile sale ( de la o vreme copacu se zbatea sa fuga de mama focului, da-l tineau pe loc radacinile ) apoi la intrebat pe copac ce ar trebuii sa faca :
- Ooooooo viiiataaa meaaa...(nu nu stati..)...oooo mare copac al intelepciunii ce crezi despre toate cele ce ti le-am spus de acum 7 ore incoace ?
- Cred ca ar trebui sa te duci in ( e pentru copii asa ca vom scoate cam 5 randuri din poveste in care copacul il injura pe erou ...intre timp vom prezenta niste imagini cu pisicutze ^ _ ^ )
Dupa 2 ore..
- Si poti sa ti-o bagi in ( umm cred ca mai dureaza ceva... )

Dupa 5 ore
- Te sfatuiesc sa cauti Marea Sabie din Valhalla !
- Si unde o pot gasi ?
- Da ce-s eu televizor ? cauta-o singur..
Eroul porni intr-o calatorie lunga acum cu un nou scop : pentru a gasi sabia. ( prostu...a uitat cum ii zice deja....) In calatoriile sale vazu un copil (era un demon cu 7 capete doua coarne in piept si o coada topor da e pt copii povestea asa ca vom ascunde faptele asa cum face guvernul ^ _ ^..) care manuia o sabie stralucitoare si il intreba daca nu o vinde. Dupa ore de negociat a reusit sa o cumpere ( a reusit de la 100 de dolari cat i-a cerut ala sa ii dea 500 la urma..) Mandru de unicitatea sabiei lui ( se vindeau in orash cu 1 dolar bucata...) porni spre copacul intelepciunii pentru a-l intreba daca aceasta este sabia legendara.
- Da da, aia e aia e numa̢۪ duute te rog nu-mi mai zice ce ai patit ,sau ce vrei sa faci ,lasa-ma in pace, nuuu !
Apoi eroul i-a povestit ce i s-a intamplat ( si asa a murit copacul intelepciunii..ucis de catre cel mai mare dusman al sau...prostia..)
Apoi pentru ca asa zice in titlu eroul ajunge la castel ( trecuse de vreo 3 ori pe langa el...) si cu o privire increzatoare scoase sabia din teaca o ridica in aer si a inceput sa strige ( n-a mai apucat ca a nimerit un fir de inalta tensiune cand a ridicat sabia si...pai...va dati seama..)
Dupa 100 de ani.. (termina mai cu 100 de ani ai tai nu intelegi ca atunci e mort ??) ok ok povestea va continua peste 3 ani ( Nici un 3 ani povestea continua normal ia da-mi tu mie masina aia de sarit in timp hai repede) Nu ! ( zbiff) X_x
(To be continued....speram ..)

#2
lool Foarte amuzanta povestea! Faza preferata este cu podul fermecat ^^ =)) Si cea cu copacul intelepcunii este haioasa . Imi place sarcasmul din paranteze . Am murit de ras (inca mai rad ,deci daca vezi greseli de sciere in post , sa stii cauza ^^)
Daca are o continuare , as vrea sa o citesc XD

#3
Heh, chiar e super :))
[Damn the rule care iti face postul spam daca nu spui un sfat 8-|]
Chiar imi place genul asta de povesti xD I mean, wth? Comentariile sunt criminale =))
Imi place si firul povestii ^.^ Dar a fost super tare faza cu acel copac al intelepciunii =)))

Chiar nu vreau sa dau sfaturi xP Pastreaza-ti stilul ^___^

#4
Capitolul 3 Lupta cu balaurul ( Te rog nu mai scrie ..pls..nu..pls..)

In timp ce privea spre cladirea colosala a castelului i se parea ca acesta se inalta tot mai mult spre cerul intunecat( umm..mda..pentru ca se scufunda intr-o groapa de nisip miscator..) Ranit fiind la mana stanga dintr-o lupta cu un demon ( i s-a asezat o musca pe mana si el a dat cu sabia...viteazul..) se indrepta acum catre usa castelului si incepu sa loveasca usa cu toata puterea pe care o putea strange dar usa nu se clinti ( normal..ca era cu 3 metri mai la stanga....) Deodata auzi o voce .... :
1 Da morcovii ashtea cat is kilu nenea ? ( nu nu nu asta e alta voce )
2 Cine indrazneste sa imi invadeze castelul ? ( asta era)
Eroul simti o duhoare oribila din castel ( de fapt facuse pe el de frica...) si scoase sabia la lupta (a tras prea tare de ea si s-a lovit in barba ...)
- Arata-te demonule si vino sa ma infrunti ( de fapt el n-a zis nimik ci ii clantzaneau dinti de frica , numai se parea ca zice ceva....)
Usa castelului se deschise (peste picioarele lui...umm avea cam o tona..) si din castel iesi un dragon inalt cat castelul care scuipa foc ( alcolistu’ naibii...) care zise :
- Cine esti tu eroule ? ( de fapt ce a zis mai exact a fost « in ce naiba am calcat iar ? » )
Vazand ca dragonul voia sa il distruga ( de fapt nici nu il observase) isi lua sabia si fugi (nu spre dragon...spre un copac sa se ascunda )
Apoi eroul s-a repezit asupra balaurului cu sabia sa mareata si l-a trimis in groapa uitarii cu o miscare de nemaivazuta ( ok uite cum a fost...in timp ce fugea spre copac s-a impiedicat ,sabia a sarit si s-a implantat in pamant, dragonul a calcat pe ea, s-a intepat si a cazut peste castel si apoi in groapa de sub castel ,care era asezat pe un vulcan...)
O multime de oamenii beti de bucurie se indrepta spre el ( nu erau beti de bucurie..erau chiar beti...si in spatele lui era un magazin cu reduceri..) Multimea il aclama pe erou ( l-a calcat in picioare ...) si a fost invitat la curtea regelui ( a fost arestat pt ca a distrus castelul regelui care era pazit de un dragon imblanzit...) iar regele i-a oferit sansa de a salva-o pe printesa din ghearele unui montru cu 7 capete ( hmm..sa fii inghitit de un monstru cu 7 capuri sau sa iti petreci restul vietii coleg de celula cu un schelet...greu greu de ales..) iar eroul a plecat din nou spre sud intr-o noua misiune ,sa salveze printesa de monstru (o luase spre est spre desert)


Capitolul 4 O lumina strapunge intunericul ( mai degraba prostia..)

Eroul mergea inainte spre noua sa aventura cu pasi mari si vioi (...calca tot in cactusi si era descultz..va datz seama ce..voios..era.) La un moment dat cerul se intuneca ( se prabusi o stanca pe el... ) si aerul se facu tot mai greu ( erau stanci ma .. vai de viata mea...) si eroul simti cum moartea era inevitabila ( de fapt,..mai venise odata moarta sa il i-a si cand i-a vazut viata ...a tulit-o de nu a mai omorat pe nimeni 3 zile ..) Aerul il apasa ingrozitor ( de fapt s-au asezat vreo 4 camile sa doarma peste pietre..) si cand crezu ca nu mai poate indura un vant desertic puternic il eliberara ca prin minune de sub agonie( si inca ce vant...mancase fasole inainte de cina.....au...murit cactusii pe o raza de 2 kilometri...). Se ridica in picioare si scrunta cu privirea imprejurimile ( da ma da ce ? nu poate omu sa se uite in jur ..nui nimic de ras aici..nu radeti clar !?) si observa cu ingrijorare ca era inconjurat de o haita de lupi care nu mai mancasera nimic de 2 ani ( daca nu mancau nimik de 2 ani erau morti de mult...cine a scris cartea asta...) Fiind slabit de puteri si plin de sange ( nu era sange...se usurase una dintre camilele de pe pietre...) nu stia cum sa infrunte lupii ( erau coioti idiotule..) Deodata ii venira o idee ( da asta si gandeste .. ?O_o ) lua sabia din teaca ( a dat cu mana pe langa si a luat un sarpe ...) dar sabia se intoarse impotriva lui (l-a muscat sarpele... asta pe cat e de prost mai e si orb sau ce...) apoi ca semn de avertisment a strigat cat a putut de tare catre lupi (coioti ..) sa plece (a strigat asa de tare ca....ca.. s-au prabusit iar pietrele peste el...). Intuneric...
Auzea ceasul vietii care ii ticaia incet in minte ( il ciocanea o pasare peste cap...) apoi adormi sub pietre.( a lesinat na..e bine asa ? ) Cand deschise ochii un chip bland de inger il privea , un chip frumos impodobit cu doi ochii de cristal , parul fin brunet al ei ii atingea usor fatza ( pfoaiaiia...ce ??...e clar..maine o iau spre desert si eu,...) vazand chipul frumos se sperie si se ridica brusc ( asa de brusc ca i-a turtit la aia un cap in gura de n-a vazut bine cateva minute...saracutza.. ce m-as duce eu sa o ajut sa-si revina.. ) Fata il privi speriata ( normal..doar tocmai ii sparse nasul....) Eroul se lasa usor in spate privind-o (daa..peste..o adunatura de cactusi...) si deodata tresari ca si intepat (la propriu…) si se impiedica cazand amandoi jos .
2 Cred..ca te pot ajuta cu ..tepele alea...zise speriata fata privindu-l in ochi aproape tremurand
Cei doi se ridicara in picioare si se privira reciproc , (prost sa fii noroc sa ai...)
To be continued....

#5
Titlu: "teh omg funny story"
Me: OMG =)) omgg~ =))))
ROFLOL xD
Sincere felicitari, imi place stilul tau de a scrie xP Si chiar ma amuza ^__^
Totusi, am gasit mici greseli de punctuatie si un "i-a" in loc de "ia" >.< In fine, le categorizez la "m-am grabit cand am scris" ;))
Dar in fine ^.^
Keep it up >:D<

#6
Capitolul 5 Un partener de calatorie ( Adica capitolul in care eu renuntz la istetime ca sa devin prost si cu noroc... :P)

Eroul privea in ochii ei care lacrimau de emotie (ce emotionant era... ii intrase o musca in ochi...) si zise :
3 Buna…^ ^ ( perversu naibii …ii buna ha ii buna ? O_o )
Fata ii zambi inocent si se usura ( nu ma... nu a mers in boscheti sa se usureze s-a.mai.calmat ..intelegti ?..asa.) cand vazu ca eroul era prietenos si destept ( destept ?.. vedeti...sa nu judecati o carte dupa coperta..) .
4 Calatoresti..singur ? zise fata incetisor si parca se lumina la fata ( normal...ca ii tinea prostu’ lanterna in ochi ...)
Cei doi incepura sa isi povesteasca peripetiile prin care trecusera ( wow..fata asta e mai rezistenta la prostie decat copacul intelepciunii insusi..O_O) si eroul afla cu mirare ca ea era de fapt fata de imparat pe care trebuia sa o salveze ( de ce e intodeauna fata de imparat ? .. poeti materialisti nenorociti..nu poate fi o fata frumoasa dar normala ? poetii astia duc o grava lipsa de fonduri sau ceva....) si ca ea reusise sa fuga din ghearele balaurului cu 7 capete ( ca balauru’ isi facuse manichiura in acea zi..) si ca incearca sa ajunga acasa. (eu as prefera s-a ma las rapit de dragoni ....cand vad facutrile care imi vin acasa .....).
Cei doi si-au facut un foc calduros ( in desert ? da ce naiba au aprins stanci ??..poate ceva soparle...) si s-au asezat sa se incalzeasca ( iara va ganditi la prostii ?..la foc mei s-au incalzit de la foc..)
- Ahhh ahhh aaa (umm...pai,...aa..asa se aude in foc cand..umm cand arde nailonul da da..asta era...nailonul.. scoate umm sunete ciudate..da..)
Cei doi s-au ( s-au culcat ma ! au dormti ce ai ...e pentru copii asa ca o sa sarim peste urmatoarele doua ore in care nu s-a intamplat nimic interesant) Totul era atat de perfect si frumos..parca pluteau de fericire ( de fapt..pluteau in mijlocul unei furtuni de nisip..)
Dimineatza s-au trezit imbratisati ,sub o plapuma improvizata din nisip (asa e cand dormi in furtuni..) si s-au pregatit de drumul inapoi spre casa ( care nici unu nu avea habar pe unde e..) cand din senin ( nu era senin...era noros ..) vantul se inteti si un strigat de bestie umplu cerul. ( era bestial sunetul ala..la propriu.) .Cei doi privira in zare si constatara cu groaza ca fata era inca urmarita de monstrul de care scapase nu cu mult timp in urma. ( Na...in loc sa fugiti v-a trebuit sa.dormiti ..asa va trebe..) Eroul se repezi cu mana pe manerul de la sabie si o scoase afara rapid pentru lupta ( rapid ca rapid...da iar i-a trantit un cot in gura la aia de numa i-a rasunat capu’..saracutza..).
Fata apuca si ea niste pietre sa se apere in timp ce monstrul se apropia de ei, pana cand fu aproape langa ei.
5 Mi-a facut placere sa te cunosc zise fata zambind in timp ce venea monstrul ( sunt sigur ca i-a facut multa...placere..sa il cunoasca).
6 Nu iti face griji vom supravietuii si te voi duce acasa , zise eroul indreptand taisul sabiei spre silueta monstrului, care se apropie cat mai mult , o sclipire de soare se ivira pe lama sabiei stralucind precum cistalul ( a zis si el ceva inteligent ? nu pot sa cred O_O hai ca poate nu e asa de rau...hmm..)
Va urma...(normal si eu astept sa vad ce se intampla..o_o.) dar nu o sa mai scriu( Ce face ??i-a sa gasesc eu bata aia de baseball primita de la unchiu ..zbiff zbiff,,,.) Bine bine ! Scriu, scriu va urma !


Capitolul 6 Drumul spre Padurea Nemuritoare ( nemuritoare pe naiba...vin astia cu defrisarile si o taie de nu stie ce-i cu ea...)

Vazand ca monstrul se apropie tot mai mult (deja de cateva ore tot vine... da incet mere monstru’ asta ...cred ca are ceva apucaturi de reluare..) fata se grabi sa scoata din buzunar Cristalul Vantului care straluci in lumina diminetii , singurul lucru care avea puterea de a invinge monstrul (a stralucit asa de tare ca !! ca !!...a iesit de nicaieri un tzigan, i l-a shutit...si a fugit cu el...)
Eroul neinfricat nu se clintea, curajul il tinea pe loc in orice infruntare ( aham..i s-au inmuiat picioarele de atata ‘’ curaj ‘’ de nici nu se putea misca...).
Cele 7 capete ale monstrului se conturau fioroase acoperind linia orizontului , acum era momentul sa atace sau aveau sa fie inghititi de vii ( da monstrii astia niciodata nu isi mesteca mancarea ?..mereu o inchid de vie...cred ca sufera de dureri groaznice de stomac..nu-i de mirare ca au disparut cu totii..).
Monstrul urias a inceput sa urle in vazduh cu toata puterea (si a venit politia si l-a bagat la duba pentru deranjarea ordinii publice....dar i-au dat drumu rapid ca i-a mituit cu niste bani de aur..)
Dintr-o data balaurul incepu sa arunce cu mingi de foc din cele 7 guri ale sale ( ce factura la gaz o sa ii vina la asta’...) eroul implanta sabia in pamant cu toata puterea pentru un atac suprem ( din a doua incercare....ca l-a prima a incercat sa o infinga intr-o piatra si i-a ricosat peste cap de a vazut tot dublu in fata ochilor...). Pamantul se crapa si din strafundurile lui puterea magiei izvora pentru a-i ajuta sa invinga monstrul , atacul miraculos avusese efect !( A spart o cunducta de petrol idiotu’....si cum s-a spart ,s-a si revarsat petrolul peste tot...substanta magica auzi...ce perle scoate « gura bogata »asta..). Substanta magica ajunse la picioarele monstrului pentru al ucide dar monstrul nu se temea de atacul firav ( numa sa vada autoritatile ce-a facut cu teava ca il bat aia de nici imparatu’ nu-l mai scoate de pe mana lor...) si arunca mingi de foc pentru a distruge substanta ciudata ( a tras cu foc in petrol...si eu care credeam ca macar monstru’ e destept...) insa atacul fu intors incredibil inapoi spre el si il rapunse ( ce ..incredibil..) dar de aemenea .atacul fusese atat de puternic incat cei doi fusera aruncati peste dunile intermianbile de nisip .(cine a zis ca oamenii nu pot zbura ?.. :D).
Dupa 50 de ani ...
7 Vai ma Vasile ce ma doare reumatismul asta...ioi..
( Ba nu mai sari asa peste ani ma !)
Ok ok..dupa cateva ore eroul se trezi sub umbra racoroasa a unor tei la marginea unei paduri minunate de stejar (mai...era de tei sau de stejar hotaraste-te..) Privi langa el la chipul adormit al fetei care ii incantase calatoria (heh... si inca cum...) si se ridica privind doar in ochi ei adormiti ( in loc sa se uite in sus ca da cu capu’ de crengi...zbiff !..aii...)
Fata se sterse incetosor cu mainile la ochisori ( kawaiii ^ _ ^ ) si se ridica in picoare :
8 Unde suntem ? ii zise firav eroului
9 Nu stiu sigur ( da tu cand stii ceva oare…--_--)
Fata il lua de mana, eroul ii zambi si se scufundara impreuna in marea de copaci spre o noua aventura ( nu aventura de-aia ma...de-aia cu peripetii .. ;) )
To be cotinued...( to be or not to be..that is the question... :P

#7
Omg~ =)))
Citez pe shiva "dupa ce am ras ca tampita" =)))) Damn, ficul asta chiar imi creeaza buna dispozitie xP
Muhaha, ha, ha... ha... *cough*... ha *cough*... Mda, nevermind xD
Super capitole ^__^
I'll always comment xD

Hmm... Again, punctuatia si cred ca am gasit un "v-a" in loc de "va" xP Oricum, keep it up ^w^

#8
Chiar ca Omg~ =)) m-am prapadit de ras ... imi place mult stilul tau de a scrie xD
Iar comentariile acelea sarcastice din paranteza sunt moratale, la fel si dialogul *still laughs* Mi-a placut faza cu batranul si cu preplica lui " ce beteshig ..." inca rad cand ma gandesc la ea =))
Greseli :-?? cam aceleasi ca care le-a observat si yulobo :P
Then ... keep up teh good work >: D<

#9
Capitolul 7 Batranul intelept , elfii si pregatirea pentru infruntare ( inca un capitol care sa arate ce prost e asta ‘ ? de unde atata imaginatie...)

Un oras in miniatura minunat se ivi in fata lor ,sute de mici maini muncitoare cladira cate putin din acest mic paradis , precum un musuroi ,piticii au construit in sutele de ani in care au trait aici, o Etiopie cum nimeni nu a mai vazut, era atat de minunat ..( asa de minunat ca.... l-au calcat.....ca se uitau dupa un fluture...vai...). Razele soarelui se ravarsau printre frunzele copacilor precum sagetile ( nu.. ;nu.. ;chiar erau sageti...) si o voce se auzi dintre copaci :
- Cine indrazneste sa ne incale teritoriul ? (ciudat....astia orice rasa ar fi toti vorbesc romaneste....aham...)
Eroul privi in jur si se gandi adanc( asa de adanc ca era sa adorma...) ce ar putea fi acolo , dupa cateva minute de gandire ( da chiar are imaginatie scriitorul ...auzi ... gandeste asta ... :) ) , cauta adanc in intelepciunea sa si zise :
- Copaci vorbitori!! Wow !! Vorbesc copacii !! (aargh...si cand credeam ca zice si el ceva serios...nu copacii vorbesc idiotule...)
- Cine esti strainule , se auzira vocile dintre copaci ( dupa vreo 3 minute in care s-au prapadit de ras…--_--) , fata fugi sa se ascunda dupa niste tufisuri speriindu-se de voci ( dap....voci... o scapa rau de tot...)
Trei sageti tasnira dintre frunze dar eroul anticipa miscarea si se ascunse dupa un copac ( de fapt...el a fugit sa puna urechea pe copac...sa vada daca chiar vorbeste....vai de capu’ meu...)
Vazand cu ce iscusinta a evitat atacul cu sageata oamenii misteriosi dntre frunze au iesit la iveala , acum eroul se afla in preajma celor mai respectati elfi din Padurea Eterna.
Eroul ii privi si zise politicos :
10 Deci voi erati misteriosii arcasi ? ( ce a zis el mai exact a fost... »Ba , nenea Urechi Tuguiate , hai sa vezi ca vorbec copacii... »)
11 Noi am fost ,suntem si vom fi , noi suntem elfii din Padurea Eterna.
Cei doi au fost escortati spre Marele Copac al elfilor si in drum eroul le povesti despre copacii vorbitori.(saraci efi...) Odata ajunsi eroul privi spre maiestria copacului si zise :
12 Asta vorbeste ?
13 Nu !!!
Pasind spre meleagurile sacre ale elfilor acestia ii istorisira trasaturile lor , elfii erau niste fapturi calme ,calculate si foarte puternice de asemenea rapide.(dap.. chiar asa era..) Au fost condusi in fata celui mai batran si intelept dintre elfi la baza copacului impreuna cu conducatorul grupului cu care venise.
- Acestia sunt strainii despre care vorbeam ,zise elful catre intelept . (si intre ei vorbesc tot in romaneste ?…mai lasa-ma..)
Eroul se apleca usor spre elful cu care venise si ii sopti :
14 Ce trebuie sa facem acum ? ( ce i-a zis el de fapt a fost... » Hai sa ii dam foc la barba la moshu...sa vezi cum fuge de ici-colo zbierand ca si descreieratu’...itz zic io mori de ras... »)
15 Cine esti tu eroule , am auzit ca tehnicile tale par a fi uimitoare ? i se adresa batranul intelept.
16 Sunt doar in drum spre casa.
17 Dar cine esti ?
18 Cine ?
19 Tu!
20 Ce-i cu mine?
21 Zii cine esti!
22 Cine esti..
23 Nu , tu, cine esti ?
24 Daca nu eu atunci cine sa zica?
Batranul se apuca de cap si isi smulse cateva fire ( a reusit si sa scoata un elf din sarite...da e bun tipu’...) apoi zise calmandu-se :
25 Apropie-te.
Eroul privi banuitor spre companioana sa care era si ea al fel de nedumerita. Pasii incet spre tronul batranului care spre mirarea elfilor s-a cobort de pe tron si s-a inchinat . (nu s-a coborat nimic....a mers prostu’ si i-a alunecat pe barba si l-a izbit cu capu de podea de n-a mai stiut de el ceva vreme..)
Vazand acestea elfii l-au apucat pe sus pe el si pe fata, crezand ca e luptatorul din legenda lor care il putea face si pe marele intelept sa se inchine ( oh ...umanitatea..se duce de rapa..) si care avea sa il invinga pe Zoltrack. ( de fapt il chema Gheroghe ..astia ,tipii malefici tot nume ciudate au...) odata pentu todeauna. Au fost dusi la izvoarele tineretii ( saracu’ batran , l-au lasat acolo...) pentru a se spala amandoi ( heh...si inca ce s-au ami spalat...n-au iesit de-acolo 2 ore... :P) si maine aveau sa il infrunte pe Zoltrack. ( Gheroghe...)
(in sfarsit s-a terminat....) To be continued . ( la naiba...)

Capitolul 8 Evadarea si mesajul divin ( mai degraba mesajul de la vin…)

Eroul o apuca pe fata si se luara la fuga in timp ce o hoarda de elfi nervosi (adica crizatzi de-a binelea...)alergau dupa ei (ca pur si simplu…nu s-a putut el abtine sa nu-i de-a foc la barba la batranu’ …) iar in fundal un oras intreg ardea din temelii. O ploaie de sageti acoperea cerul ( culmea ca mereu sagetile lovesc totul in jur da’ pe personajul principal niciodata....) in timp ce eroii nostri alergau printre copaci ,si toate aceastea pentru ca dorise sa ii ajute...(mda....i-a dat foc la batranu si dupa aia a vrut sa-l salveze .....si a pus mana pe niste galeti cu ....petrol.. si..pai...sa zicem doar ca « datul foc la barba dauneaza grav sanatatii »...).Dar cu o ingeniozitate nemaivazuta eroul se ascunse impreuna cu eroina la tulpina unui copac tepos de artar ( a fost mai exact ceva de genul...fuga...shutat cap in pom...lesinat...cazut pe spate...elfi care trec si nu ii vad..)
Cand se trezi fata observa ca eroul avea niste semne ciudate pe frunte (normal ...doar tocmai a izbit un cap intr-un artar..)
26 Sunt semnele sacre ale calugarilor Hapciuuh !!
27 Sanatate !
28 Nu ,calugarii , sunt calugarii sacri Hapciuuh!!
29 Sanatate
30 Nu mai ,asa se numesc calugarii..Hapciuh..
31 Aaaaaa,da esti racita rau, nu vrei un servetel ?
Si astfel cei doi isi continua aventura in necunoscut ( cum necunoscut ma...tocmai ai zis in capitolul trecut ca sunt in Padurea Eterna....)ah da aventura prin Padurea Eterna ( care a fost cunoscuta mai tarziu ca Padurea Focului Etern...ca nu l-au mai putut stinge aia in veci...si intre timp a mai venit si Gheroghe si le-a distrus tot...).
Fiind obosit eroul se aseza pe o doalma de pamant sa se odihneasca ( un musuroi de furnici ucigase de jungla...) in timp ce privea un elefant singuratic care trecea printre copaci ( el nici nu stia ce e ala...ii zicea hipopoiepure....).Un lucru uimitor se petrecu , o furnica inaripata impreuna cu alte 10 ii urcara pe piept si incepura sa vorbeasca ( acum si frunicile vorbesc ?... ba da’ tu esti dus rau ba baiatule....)
- Porti semnele sacre ale stramosilor furnica ( oh nu..oh nu nuu te rog...nu iar...) soarta te-a trimis la noi , tie iti vom impartasi secretele universului !
Eroul privi mirat apoi isi indrepta privirea spre regina si zise :
- Iiiih gandaci !! Na na !! Mai sugeti acuma sange ha ? ha ? ( aia sunt tantzarii ma prostule !!) Na !
Eroul distruse tot musuroiul...(acea zi a fost mereu amintita in istoria furnicilor ca....Ziua Judecatii de Apoi..,sau Apocalipsa...)
Eroul se ridica si privi in departare , vazu o iesire afara din padure :
- Vad o lumina !! E o lumina acolo !E....( si l-a calcat trenul....)
Fata il ingrijea mereu cu dragoste si isi revenea ca prin minune (heh...mie de ce nu mi se intapla asa ceva...) din orice incercare. Apoi dupa ce isi mai revenisera privira impreuna un apus rosiatic superb ..( nu era un apus rosiatic ma !..tu nu vezi ca arde padurea ?)
Au baut impreuna o sticla de vin elfesc si s-au pus sa se odihneasca.
O imagine precum o holograma izvora din pamant infatisand un calugar batran iar holograma incepu sa vorbeasca : ( da vad ca s-au imbatat rau de tot...)
- Help me Luke...your my only hope. ( nu aia ma!...aia e de altundeva...)
Ah da :
32 Porti semnele sacre ale noastre ( ce naiba ,...toti zeii isi fac semne sacre dand cu capu de artari.. ?) vino pe Muntele Dacavii Aicimori si te vom venera ( mai degraba aruncat in ceva vulcan cum se intampla mereu...) ,ia-o spre vest maine in zori si mergi inainte , ne vei gasi negresit.
33 Un calugar shaolin !! Stii karate ma ,hum , stii ? Haiiyaaaaaa !! ( si se repzi la holograma in spatele careia se intindea o prapastie de 10 metri....)
34 Ne vei gasi....si holograma disparu. (holograme in evul mediu...serios omule..dute al psiholog..)
Dupa ce revenira cei doi se culcara impreuna ( da multa energie are asta….O_O)si asteptara o noua zi .
Morala : Totul e bine cand se termina cu bine. ( Esti nebun ??? A distrus un sat intreg de elfi si a aprins padurea veche de mii de ani !! A ucis o colonie de furnici care detineau secretele universului !! Si a vrut sa se i-a la bataie cu o hlograma !! aia e bine ma ???)
To be continued ( Cineva sa il opreasca….)

#10
Hmm...Cred ca asta e singurul fic care imi place...Ma rog, probabil din cauza ca celelalte nici nu-s genul meu...I mean, yaoy(wtf...i'm a boy)...sakura & sasuke (c'mon...that's not going to happen even if they would be the only humans on Earth)...sau mai stiu eu ce alte fic-uri despre love...bla bla bla

Eh, am deviat putin de la subiect...Revin acum...Imi place felul in care povestesti...Cred ca ai o imaginatie destul de buna...Si la capitolul sarcasm stai destul de bine...Nu pot sa spun ca am murit de ras citind fic-ul...Dar au fost anumite faze destul de amuzante...altele mai putin amuzante. Pana acum cel mai mult imi plac ultimele 2 capitole(adica 7 si 8)...Probabil din cauza ca imi plac la nebunie elfii de cand ma stiu...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Love Funny [yaoi] Aliss_anime 1 2.397 14-03-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Parodie [+18] Hetalia 2 3.407 03-10-2009, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Kayura
  Parodie XD Yumina 4 4.025 03-08-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*
  Vizita la Gradina Zoologica [funny fic] Owaranai Yume 9 6.741 07-05-2008, 08:56 AM
Ultimul răspuns: Arya


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)