Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O schimbare cam ciudata

Salutare!!
Capitol nou, dar cam tras de par, daca il pot numi asa. Avand in vedere si ora la care l-am terminat de scris : ))
Imi cer sincer scuze pentru greselile de tastare care probabil vor fi. Nu mai am rabdare sa le corectez si imi este si foarte somn. Merci fain de tot ca imi urmariti ficul si imi lasati incontinuare comentarii :* Chiar apreciez asta!!
Lectura placuta :]

~ Capitolul 7 ~

Sakura's P.O.V.

Intrand in local am fost nevoiti sa ne prezentam buletinele, noroc ca nu mi-l scosesem din acea geanta. Chiar nu stiu ce ma faceam fara el, sincer. Probabil, stateam pe afara. Inauntru era o senzatie de parca ceva te apasa pe piept. In aer se putea simti cu usurinta mirosul alcoolului. O gramada de lumini, adolescenti si muzica poate cu mult prea tare de cat sunt obisnuite urechiile mele. Nu imi place! Este, nu stiu... prea mult. Intrasem intr-o stare euforica. Eram parca desprinsa de tot ce era acolo. Nu mai auzeam nimic, iar privirea imi era incetosata de la acele lumini puternice. Am simtit cum mana mi-a fost prinsa intr-o stransoare usoara. Avea mana rece. M-am speriat si m-am uitat la cel din fata mea.
-Te simti bine pustoaico? ma intreba, iar eu reusind sa recunosc vocea inconfundabila a lui Sai.
-Da... cred ca da, ii raspund aproape soptind, dar sunt sigura ca ma auzit deoarece a apobat din cap incepand sa se strecoare prin multime, iar eu tinandu-l incontinuare de mana nevrand ca sa ma pierd. Am urcat cateva scari, indreptandu-ne spre o masa de la separeu unde ne asteptau baietii. Avea o forma destul de interesanta, o canapea rosie si foarte comoda dupa cum parea, in forma de semicerc, in fata ei avand o masuta de sticla nici inalta, dar nici scunda, indeajuns cat sa nu te intinzi prea mult dupa consumatie sau mai stiu eu ce. Nu dupa mult timp a venit la noi un fel de chelnerita, care numai a chelnerita nu arata. Din punctul meu de vedere, bineinteles, era aproape goala. Am fost curioasa si le-am aruncat baietiilor priviri scurte. Era incantati de domnisoara din fata lor. Naruto incerca sa filtreze cu ea, punand-o in bratele lui incepand sa o mangaie pe fata. Era pur si simplu dezgustata, dar in acelasi timp si mila pentru ea, probabil are parte de aceste tratamente tot timpul. M-a socat si pe mine raspunsul ei, i-a multumit pur si simplu pentru complimente si ne-a intrebat ce dorim sa consumam. Baietii vroiau sa comande alcool, insa nu i-am lasat. M-au ascultat. Desi nu stiu cum, au facut-o. A fost mult prea usor, planuiesc ei ceva. Sunt sigura. In aproximativ cinci minute aceeasi tipa a venit si ne-a adus comenzile. Ma rog, pe ale lor. Eu nu am vrut nimic, eram deja plina dupa meniul de Mc. Nu cred ca au trecut nici cinci minute si ii vad pe baieti ridicandu-se. Cred ca m-am uitat destul de ciudat la ei, l-am observat pe Sasuke chicotind.
-Pustoaico dute si te distreaza si tu. Vezi ca eu sunt aici la bar, daca ai nevoie de ceva, sti unde ma gasesti! Si vezi, ai grija de tine! Si spunand asta au disparut toti trei din raza mea vizuala. Si ahh.. incep deja sa ma plictisesc. Am inceput sa privesc spre ringul de dans. Tipe se miscau super lasciv. Cred ca partenerii lor erau in extaz deja. Am stat asa si m-am uitat la ei minute in sir. Naruto se afla si el printre ei, mai precis intre doua tipe ce se frecau groaznic de el, numai gandul la asta imi provoca greata, dar privind expresia de pe fata adolescentului imi schimbam cat de cat parerea. Sai statea undeva la o masa discutand nu stiu ce fel de chestii cu niste tipi, probabil ceva afaceri dupa expresia serioasa de pe chipurile lor. Iar Sasuke, ei bine Sasuke statea frumusel cocotat pe acele scaune inalte de pe care ai putea sa iti rupi gatul cu usurinta stand la povesti cu o tipa, frumusica, intradevar. Stateau si ii priveam pe rand rugandu-ma parca in gand sa ma observe unul din ei si sa mergem acasa. Stand asa plictisita nu l-am observat pe Sasuke, acesta reusind sa ma sperie destul de bine, iar el amuzat radea de mine. Si bineinteles ca timiditatea mea si-a spus cuvantul. Ce ingrozitor.
-Oh, haide prichindelule! Ce naiba te rusinezi asa? Vezi ca las si eu paharul asta aici. M-am uitat la el usor dezamagita, nevrand sa imi arat sentimentele, dar el reusii sa ma citeasca usor. Si da, plecam imediat. Bine? Promit pe cuvantul meu de onoare! Spune asta in timp ce ma apucase usor de brate uitandu-se in ochii mei. Nu i-am raspuns, doar am aprobat din cap si am schimbat privirea. A plecat. I-ar eu stau acum din nou si ma plictisesc. Incepuse sa se faca destul de cald. Acum regret ca nu mi-am comandat si eu ceva. Imi este ingrozitor de sete. As fi vrut sa atrag atentia unei chelnerite, dar ma temeam ca nu ii voi atrage doar ei. Si sincer, chiar nu am chef de nimeni. Apoi, mi-am adus brusc aminte ca Sasuke si-a lasat paharul aici. Il i-au usor in maini si ma uit la el. Nu se pune problema ca voi bea din el, deh, il platesc daca chiar va face urat, dar adevarata problema este continutul. Si-a comandat suc atunci la masa, iar lichidul din interior pare sa fie cola. Hmm... il apropii de nas dar nu simt nici un miros. Daca Sasuke nu este chiar asa cum am crezut. Cred ca pot avea incredere il el, cred. Am apropiat usor paharul de gura si am sorbit din lichidul negru. L-am asezat frumos de unde l-am luat si mi-am continuat activitatea plictisitoare, privitul. Stand asa am simtit cum parca sangele imi fierbe sa nu mai zic de durerea brusca de cap ce ma apucat. Mi-am descheiat hanoracul crezand ca poate si asta este un motiv, dar degeaba. M-am ridicat de pe canapea si m-am indreptat cu pasi marunti catre Sasuke. Si ahh, la naiba, si vederea mi se incetosa. Ce naiba se petrece cu mine? Nu mi-a pasat ca am intrat si in cativa oameni. Vroiam doar sa ies din nebuneala aia, sa merg acasa si sa dorm bine. Atat vreau. Nu stiu cum am ajuns la Sasuke, dar destul este ca l-am vazut cum s-a ridicat brusc de pe scaun si ma apuca de brate sprijinindu-mi trupul de al lui. Nu stiu ce s-a intamplat mai departe.
Am adormit...

Sasuke's P.O.V.

Ce naiba se petrece aici? Ma jur, ca daca cineva sa atins de asta mica ii rup capul. Desi nu prea cred ca a facut cineva ceva la febra pe care o are. M-am dus cu ea pama la masa noastra incepand sa ii i-au lucrurile trimitandu-le si baietiilor cate un mesaj ca trebuie sa plecam urgent. In cateva minute au ajuns si ei si s-au speriat de starea fetei. Naruto s-a uitat la ea si expresia fetei lui a devenit si mai serioasa.
-Baieti, din ce stiu eu pustoaica nu consuma droguri asai? intreaba blondul uitandu-se cand la mine cand la brunet. Atunci mi-am adus aminte. Lasasem paharul care continea si ceva prafuri tari la masa chiar in dreptul ei. Ahh, cat de prost pot sa fiu! Ea nefiind obisnuita cu asa ceva este si normal sa aiba astfel de reactii. Totusi imi pare al naibii de rau.
Si la dracu! Cum o vom duce in halul asta acasa?

Tin sa precizez din nou. Capitolul este necorectat si necitit inca o data, deci imi pare rau daca nu este pe masura asteptariilor voastre. Stiu ca este foarte scurt, dar de abea imi gasesc timp sa citesc, mai ales sa scriu.
Meci fain inca o data ca imi urmariti ficul :*

Ja Ne'
Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse!

[Imagine: 365634ruvpqmirb5.png]

[Imagine: logosimple.png]

Răspunsuri în acest subiect
O schimbare cam ciudata - de Jessi - 30-07-2010, 09:35 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Yun. - 31-07-2010, 01:40 AM
RE: O schimbare cam ciudata - de Shadow. - 01-08-2010, 08:00 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Corina. - 01-08-2010, 09:02 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Jessi - 07-08-2010, 10:54 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Shilpa - 08-08-2010, 01:43 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Yun. - 08-08-2010, 07:34 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Jessi - 08-08-2010, 08:20 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Erina Ozaki - 08-08-2010, 08:37 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de ~Ade~ - 10-08-2010, 01:04 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Yun. - 11-08-2010, 05:08 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de lary-chan_sakura - 11-08-2010, 08:12 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de sickness - 12-08-2010, 05:04 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Jessi - 21-08-2010, 06:20 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Paty.Paty - 23-08-2010, 04:21 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Debb.' - 23-08-2010, 08:00 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de ~Ade~ - 23-08-2010, 10:45 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Erina Ozaki - 24-08-2010, 07:35 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Jessi - 26-08-2010, 05:45 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Debb.' - 26-08-2010, 06:06 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Shadow. - 26-08-2010, 07:27 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de ~Ade~ - 28-08-2010, 02:46 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Vir - 30-08-2010, 04:35 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Paty.Paty - 12-09-2010, 07:41 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Jessi - 26-09-2010, 11:12 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Paty.Paty - 27-09-2010, 01:13 AM
RE: O schimbare cam ciudata - de Bloom. - 27-09-2010, 10:18 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Debb.' - 28-09-2010, 07:09 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Ada - 29-09-2010, 05:00 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Yun. - 02-10-2010, 05:42 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Jessi - 13-10-2010, 11:38 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Vir - 20-10-2010, 09:48 AM
RE: O schimbare cam ciudata - de *ILY Yaoi Maniac* - 20-10-2010, 10:03 AM
RE: O schimbare cam ciudata - de Miranda. - 29-10-2010, 12:09 AM
RE: O schimbare cam ciudata - de MaDeLyNe - 21-11-2010, 12:23 AM
RE: O schimbare cam ciudata - de Jessi - 28-11-2010, 10:21 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Vir - 29-11-2010, 10:34 AM
RE: O schimbare cam ciudata - de _Andreea_ - 07-12-2010, 10:52 PM
RE: O schimbare cam ciudata - de Assyria - 08-12-2010, 10:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubirea e....ciudata! Daya-chan 0 2.113 23-03-2012, 06:10 PM
Ultimul răspuns: Daya-chan
  I . O relatie ciudata . Keiko-chanAiuritaa 5 4.014 06-02-2012, 02:36 PM
Ultimul răspuns: Keiko-chanAiuritaa
  O iubire ciudata Yoko-sama 4 3.265 30-08-2010, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Flash
  O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] catynca 22 14.736 25-02-2010, 09:12 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  Sunt ciudata! Nya. 4 4.225 13-06-2009, 06:52 PM
Ultimul răspuns: Kazuki
  O lume ciudata,dar totusi minunata. Candy_girl 9 6.009 21-12-2008, 06:39 PM
Ultimul răspuns: Candy_girl
  sasuskau o iubire ciudata cosmy-chan_sasusaku 8 9.911 24-10-2008, 07:26 PM
Ultimul răspuns: cosmy-chan_sasusaku

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)