13-10-2010, 09:16 PM
am revenit cu al 2-lea capitol... sper sa va placa!:X
Cap.2 revederea
Sakura intra in salon. Tsunade statea cu spatele:
-Buna ziua ! Am venit pentru postul de camerista, daca mai este diponibil.
-Sigur ca da!spuse Tsunade si se ridica de pe scaun.
-Doamna Tsunade !?
-Sakura!? Tu esti?Ce-ai mai crescut!
Tsunade era fosta ei invatatoare iar Sakura fusese preaferata ei. Tsunade era o o femeie blanda si dura in acelasi timp. Stia cum sa se poarte cu cineva dupa felul in care era si ea tratata. Era la fel de calculata si rabdatoare ca Sasuke. Parul ei blond,pana la jumatatea spatelui ,prins in doua cozi era asemanator splicelor de grau. Ochii erau de culoarea ciocolatei. Corpul avea forme mari si bine definite.
-Doamna Tsunade? Nu imi vine sa cred!
- Deci ai venit din America?
-Da…m-am inscris la facultate si imi cautam si de munca.
-Aha…si unde stai?
-Asta vroiam sa va spun . Daca ma angajati imi dati si o camera unde sa stau.
-Sigur ca iti dau! Dar dupa ce incepe scoala vei sta la noi in casa. Defapt nu mai stai in casa unde cazez studenti. Vi direct in casa la noi.
- Nu-I mare treaba! Dar cat imi opriti pt chirie ca sa imi fac o ideie despre cat castig.
-Nimic! Tu esti mai speciala pt mine. Vei munci aici la noi.
-Ok! Cand pot incepe? Spuse Sakura incantata.
-Chiar din seara asta ! De astazi ! O sa-l trimit pe Leon cu tine sa-ti ia bagajele.
- Multumesc mult!
- Nu ai pt. ce , draga mea Sakura!
Sakura pleca acasa la Hinata:
-Am vorbit cu Dn.a Tsunade! Ma mut la ea !
-Seros? Cand?
-Acum. De azi incep munca !
-Super!
-Am venit cu un sofer sa ma ajute la carat bagajele.
-Ok!
Sakura urca sus si isi lua bagajele. Inainte de a pleca ii dadu Hinatei un lantisor. Avea si ea unul. Matusa ei I le daruise. Spunea ca sunt un fel de ,, lantisoarele prieteniei’’ care le-ar fi legat pe fete pentru totdeauna. Ajunsa la Tsunade acasa, Sakura o chema ca sa-I arate camera unde statea. Ea afla atunci ca trebuie sa imparta camera cu fiul adoptat al lui Tsunade,cu toate ca nu stia cine este.
-Aici esta camera fiului meu,in care vei sta si tu .
-Sigur….unde imi pot pune hainele?
-Uite aici in acest dulap.
-Multumesc!
-Nu ai pt. ce!
Sakura observa ca acea camera era una tipic baieteasca. Albastra cu niste linii mov, un pat rotund si pufos, biblioteca,televizor, computer si tot restul. Era o camera curata deci nu prea avea ce sa faca acolo.
Se facu seara si Sakura fu chemata la masa. In timpul mesei Tsunade ii spuse rozaliei ca in cateva ore va veni si fiul ei acasa.
Dupa masa, Sakura se duse la bucatarie sa spele vasele si sa faca curat . Intre timp usa de la intrare se deschise si intra Sasuke . Ea vru sa vada cine intrase dar baiatul fu prea rapid. Rozalia se intoarse la bucatarie si isi continua treaba.
Sasuke , urcand sus in camera vazu lucrurile fetei si se duse tinta la Tsunnade in camera:
-Ce cauta lucrurile acelea la mine in camera ?
-Imi pare rau ca nu te-am anuntat dar vei imparti camera cu o noua angajata.
-Si de ce sta aici?
-Ea e mai speciala.
-Cine e ea de este ata de speciala?
-Sakura haruno iti suna cunoscut? Spuse Tsununade zambind in coltul gurii.
Baiatul tresari imediat ce ii auzi numele. Il napadeau amintirile:
~flashback~
-Sasuke, eu trebuie sa iti zic ceva….
-Ce este?
-Eu…eu…te plac mult!
-Si eu !
~ end flashback~
-Sasuke , esti bine? Il intreba Tsunade pe brunetul care privea in gol amintindu-si de ziua in care Sakura a plecat in America:
- Da, mama, sunt bine…sa te intreb ceva : ea stie despre mine?
- Stie ca am un fiu cu care va imparti camera, dar nu stie cine este el. Am vrut sa fie o surpriza!
- E bine mama! Gandim la fel!
-Serios? Ma bucur!
Intre timp Sakura:
-Doamna , sunteti sus?
-Sasuke vezi unde te ascunzi! Repede !
-Sigur ca da .
-Da ,Sakura, sunt aici!
-Am terminat la bucatarie. Mai trebuie sa fac ceva?
-Nu draga mea. Ai facut destule! Te poti duce sa te odihnesti , doar maine incepi scoala, nu?
-Sigur ca da dn.a Tsunade ! Noapte buna!
-Noapte buna, draga mea !
Sakura iesi pe hol si intra in camera la brunet. Isi lua capodul si intra in dus, nestiind ca cineva o urmarea din umbra:
-Mai, mai, ce am crescut si ce frumoasa suntem! ranji acesta iar in mintea lui se petrecea ceva necurat.
Peste 20 de minute , Sakura iesi din dus. Sasuke o privea tot de pe balconul intunecat. Cand rozalia era pe punctul de a-si da capodul jos , brunetul iesi din intuneric:
-Bau-bau!
Sakura se sperie:
-Nu este amuzant! S-asu-ke?
-Cine altcineva? ii raspunse acesta ironic.
-Tu esti fiul lui Tsunade?
-Mdea…surprinsa?
-Desigur!
-Deci unde iti este sacul de dormit?intreba acesta ironic.
-Imi pare rau sa te anunt dar voi dormi in pat.
-Si eu?
-Nu stiu!
-Iti spun eu in care!
-In care?
-In cel de aici din camera.
-Vrei sa spui ca?...
-Exact!ii spuse acesta ranjind si facandu-i cu ochiul.
eu nu prea am vazut greseli....:-?? astept critici si comentarii ...ja ne:-h :X
Cap.2 revederea
Sakura intra in salon. Tsunade statea cu spatele:
-Buna ziua ! Am venit pentru postul de camerista, daca mai este diponibil.
-Sigur ca da!spuse Tsunade si se ridica de pe scaun.
-Doamna Tsunade !?
-Sakura!? Tu esti?Ce-ai mai crescut!
Tsunade era fosta ei invatatoare iar Sakura fusese preaferata ei. Tsunade era o o femeie blanda si dura in acelasi timp. Stia cum sa se poarte cu cineva dupa felul in care era si ea tratata. Era la fel de calculata si rabdatoare ca Sasuke. Parul ei blond,pana la jumatatea spatelui ,prins in doua cozi era asemanator splicelor de grau. Ochii erau de culoarea ciocolatei. Corpul avea forme mari si bine definite.
-Doamna Tsunade? Nu imi vine sa cred!
- Deci ai venit din America?
-Da…m-am inscris la facultate si imi cautam si de munca.
-Aha…si unde stai?
-Asta vroiam sa va spun . Daca ma angajati imi dati si o camera unde sa stau.
-Sigur ca iti dau! Dar dupa ce incepe scoala vei sta la noi in casa. Defapt nu mai stai in casa unde cazez studenti. Vi direct in casa la noi.
- Nu-I mare treaba! Dar cat imi opriti pt chirie ca sa imi fac o ideie despre cat castig.
-Nimic! Tu esti mai speciala pt mine. Vei munci aici la noi.
-Ok! Cand pot incepe? Spuse Sakura incantata.
-Chiar din seara asta ! De astazi ! O sa-l trimit pe Leon cu tine sa-ti ia bagajele.
- Multumesc mult!
- Nu ai pt. ce , draga mea Sakura!
Sakura pleca acasa la Hinata:
-Am vorbit cu Dn.a Tsunade! Ma mut la ea !
-Seros? Cand?
-Acum. De azi incep munca !
-Super!
-Am venit cu un sofer sa ma ajute la carat bagajele.
-Ok!
Sakura urca sus si isi lua bagajele. Inainte de a pleca ii dadu Hinatei un lantisor. Avea si ea unul. Matusa ei I le daruise. Spunea ca sunt un fel de ,, lantisoarele prieteniei’’ care le-ar fi legat pe fete pentru totdeauna. Ajunsa la Tsunade acasa, Sakura o chema ca sa-I arate camera unde statea. Ea afla atunci ca trebuie sa imparta camera cu fiul adoptat al lui Tsunade,cu toate ca nu stia cine este.
-Aici esta camera fiului meu,in care vei sta si tu .
-Sigur….unde imi pot pune hainele?
-Uite aici in acest dulap.
-Multumesc!
-Nu ai pt. ce!
Sakura observa ca acea camera era una tipic baieteasca. Albastra cu niste linii mov, un pat rotund si pufos, biblioteca,televizor, computer si tot restul. Era o camera curata deci nu prea avea ce sa faca acolo.
Se facu seara si Sakura fu chemata la masa. In timpul mesei Tsunade ii spuse rozaliei ca in cateva ore va veni si fiul ei acasa.
Dupa masa, Sakura se duse la bucatarie sa spele vasele si sa faca curat . Intre timp usa de la intrare se deschise si intra Sasuke . Ea vru sa vada cine intrase dar baiatul fu prea rapid. Rozalia se intoarse la bucatarie si isi continua treaba.
Sasuke , urcand sus in camera vazu lucrurile fetei si se duse tinta la Tsunnade in camera:
-Ce cauta lucrurile acelea la mine in camera ?
-Imi pare rau ca nu te-am anuntat dar vei imparti camera cu o noua angajata.
-Si de ce sta aici?
-Ea e mai speciala.
-Cine e ea de este ata de speciala?
-Sakura haruno iti suna cunoscut? Spuse Tsununade zambind in coltul gurii.
Baiatul tresari imediat ce ii auzi numele. Il napadeau amintirile:
~flashback~
-Sasuke, eu trebuie sa iti zic ceva….
-Ce este?
-Eu…eu…te plac mult!
-Si eu !
~ end flashback~
-Sasuke , esti bine? Il intreba Tsunade pe brunetul care privea in gol amintindu-si de ziua in care Sakura a plecat in America:
- Da, mama, sunt bine…sa te intreb ceva : ea stie despre mine?
- Stie ca am un fiu cu care va imparti camera, dar nu stie cine este el. Am vrut sa fie o surpriza!
- E bine mama! Gandim la fel!
-Serios? Ma bucur!
Intre timp Sakura:
-Doamna , sunteti sus?
-Sasuke vezi unde te ascunzi! Repede !
-Sigur ca da .
-Da ,Sakura, sunt aici!
-Am terminat la bucatarie. Mai trebuie sa fac ceva?
-Nu draga mea. Ai facut destule! Te poti duce sa te odihnesti , doar maine incepi scoala, nu?
-Sigur ca da dn.a Tsunade ! Noapte buna!
-Noapte buna, draga mea !
Sakura iesi pe hol si intra in camera la brunet. Isi lua capodul si intra in dus, nestiind ca cineva o urmarea din umbra:
-Mai, mai, ce am crescut si ce frumoasa suntem! ranji acesta iar in mintea lui se petrecea ceva necurat.
Peste 20 de minute , Sakura iesi din dus. Sasuke o privea tot de pe balconul intunecat. Cand rozalia era pe punctul de a-si da capodul jos , brunetul iesi din intuneric:
-Bau-bau!
Sakura se sperie:
-Nu este amuzant! S-asu-ke?
-Cine altcineva? ii raspunse acesta ironic.
-Tu esti fiul lui Tsunade?
-Mdea…surprinsa?
-Desigur!
-Deci unde iti este sacul de dormit?intreba acesta ironic.
-Imi pare rau sa te anunt dar voi dormi in pat.
-Si eu?
-Nu stiu!
-Iti spun eu in care!
-In care?
-In cel de aici din camera.
-Vrei sa spui ca?...
-Exact!ii spuse acesta ranjind si facandu-i cu ochiul.
eu nu prea am vazut greseli....:-?? astept critici si comentarii ...ja ne:-h :X
"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ♥♥