12-10-2010, 02:34 PM
Helău, Uff ! Welcome here, have fun etc. etc.
Deci, îmi place nick - ul tău... Mă amuză rău de tot. Ca să nu uit ce vreau să zic, ai putea să citești manga pe manga2u. Scrie asta la Google sărci și îți dă siteul. Ai putea citi manga Kuroshitsuji ( e genială și ai putea să vezi și animeul fiindcă e tare mișto ) , Beast Master, Perfect Girl Evolution etc. De asemenea, îți recomand și manga Vampire Knight, deși, mai încolo, devine plicticoasă.
Întrebări. Well, cum să nu aibă nenea eu întrebări ? E ceva imposibil.
1. Ce formații asculți ?
2. Te dai pe skateboard ? ( ÃŽntrebarea asta o pun tuturor * laughs * )
3. Dar pe snowboard ?
4. Ce hobby - uri ai ?
5. Care sunt personajele tale preferate din Naruto și xxxHolic ?
6. Te-ai uitat la Nana ? ( O ador pe Nana Osaki. Într-un timp eram obsedat de ea fiindcă arăta bestial ) .
Și eu sunt obsedat de zodii din cauza unei persoane de pe forum cu care mă înțeleg bine și mi-a băgat în minte ideea cu zodiile. Pff, that s all. Sper să ne mai citim.
Au revoir.
Deci, îmi place nick - ul tău... Mă amuză rău de tot. Ca să nu uit ce vreau să zic, ai putea să citești manga pe manga2u. Scrie asta la Google sărci și îți dă siteul. Ai putea citi manga Kuroshitsuji ( e genială și ai putea să vezi și animeul fiindcă e tare mișto ) , Beast Master, Perfect Girl Evolution etc. De asemenea, îți recomand și manga Vampire Knight, deși, mai încolo, devine plicticoasă.
Întrebări. Well, cum să nu aibă nenea eu întrebări ? E ceva imposibil.
1. Ce formații asculți ?
2. Te dai pe skateboard ? ( ÃŽntrebarea asta o pun tuturor * laughs * )
3. Dar pe snowboard ?
4. Ce hobby - uri ai ?
5. Care sunt personajele tale preferate din Naruto și xxxHolic ?
6. Te-ai uitat la Nana ? ( O ador pe Nana Osaki. Într-un timp eram obsedat de ea fiindcă arăta bestial ) .
Și eu sunt obsedat de zodii din cauza unei persoane de pe forum cu care mă înțeleg bine și mi-a băgat în minte ideea cu zodiile. Pff, that s all. Sper să ne mai citim.
Au revoir.
Metal was here.
I\'ll start to worry when I\'m dead.