02-10-2010, 11:23 AM
Super ficul:D desi mai aveti un pic de lucrat... De exemplu: "Trupul bine facut si-l etala cu mandrie intr-o pereche de blugi strimti.
Corpul ii era format ca o clepsidra .Era inalta si zvelta.In ziua aceea decise sa-si ia o bluza crem,de culoarea pieli,insa caracterul ei lasa de dorit." Aici m-ai ametit... am citit de trei ori pana sa inteleg.
Am vazut cateva greseli de punctuatie si de tastare si de toate dar pana la urma cine nu face dastea...
Dialogul cam mult, sincera sa fiu, si in unele locuri cam incurcat dar se rezolva in timp...
Naratiunea destul de putina dar bunicica...
Numai la descriere aveti ceva probleme dar ideea este geniala si sper sa va tineti de el:X
Pupiceii!:* si multe inspiratie in continuare si grabiti-va cu next-ul:*!
Matta-ne!
PS: Sper ca nu am fost prea dura si sper sa nu va suparati...nici eu nu sunt o sfanta dar nu am vrut decat sa va ajut. Sper sa nu va suparati:-ss
Corpul ii era format ca o clepsidra .Era inalta si zvelta.In ziua aceea decise sa-si ia o bluza crem,de culoarea pieli,insa caracterul ei lasa de dorit." Aici m-ai ametit... am citit de trei ori pana sa inteleg.
Am vazut cateva greseli de punctuatie si de tastare si de toate dar pana la urma cine nu face dastea...
Dialogul cam mult, sincera sa fiu, si in unele locuri cam incurcat dar se rezolva in timp...
Naratiunea destul de putina dar bunicica...
Numai la descriere aveti ceva probleme dar ideea este geniala si sper sa va tineti de el:X
Pupiceii!:* si multe inspiratie in continuare si grabiti-va cu next-ul:*!
Matta-ne!
PS: Sper ca nu am fost prea dura si sper sa nu va suparati...nici eu nu sunt o sfanta dar nu am vrut decat sa va ajut. Sper sa nu va suparati:-ss
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!