Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jurnalul secret al vietii mele [+18]

Am venit cu nextul acestui fic, desi este cam tras de par, nu am idei pentru el. Posibil sa rog un moderator sa-l inchida, deoarece nu am idei si sta degeaba deschis pe aici. Si cel mai important factorul „scoala”

[center]Draga jurnalule,[/center]
25-05-2010

Uite-ma si in seara asta cu tine in brate pe pervazul geamului. Privesc din cand in cand cerul, printre randuri. In incapere miroase a ciocolata calda. Nu imi dau seama de ce, dar azi ma simt ciudat rau ...
[center]FlashBack[/center]
Razele soareului se strecoara prin materialul perdelei mele de la fereastra, incercand sa ma trezeasca. Spre ghinionul meu a reusit. Imi deschid cu greu ochii clipind de cateva ori pentru a putea vedea totul clar in fata ochilor. Dupa ce totul este limpede in fata celor doua smaralde care ma ajuta sa vad, ma ridic lenesa din pat, indreptandu-ma catre fereastra pentru a o deschide. Las aerul curat sa intre in camera. Ma indrept cu pasi marunti spre baie pentru toaleta de dimineata. Intr-o jumatate de ora binevoiesc sa ies din baie. Ma indrept cu pasi marunti spre dulapul cu haine. De acolo imi iau o pereche de pantaloni scurti negrii si un maieu pe corp de aceiasi culoare. Mi-am pus o pereche de papuci cu platforma mica si mi-am aranjat patul. Mi-am prins parul cu o clama in forma de trandafir apoi am iesit din camera. Am coborat cu pasi mici scarile plictisita. In sufragerie era mama si cu „tata”.
-Buna dimineata, spun eu zambind catre cei doi de pe canapea.
-Buna dimineata, scumpo! Imi spuse mama zambind sarutandu-ma pe frunte.
-Cum ai dormit Sakura? ma intreaba domnul Uzumaki.
-Am dormit bine, spun eu schitand un zambet.
Am fost invitata sa ma asez langa ei, asa ca m-am pus pe fotoliul din partea mamei mele. O servitaoare mi-a adus o cana de cafea. I-am multumit luand cana de pe tafa argintie cu modele florale. In incapere isi face aparatia fratele meu dandu-ne un „neatza” plin de veselie. Am zambit cand l-am vazut ce vioi este. Ne-a spus ca la el vine un prieten. M-am uitat la ceasul de la mana apoi pe cel de pe perete. Era foarte devreme ca sa amvem musafiri, dar pana la urma nici eu nu eram de-a casei. Nu trec nici zece minute si se aude soneria. Una dintre servitoare s-a dus sa deschida usa metalica primind in casa musafirul. Blondul s-a dus vartej la usa.
-Hei Sasuke, ai venit la timp, spune acesta.
-Pai dupa ce m-ai inebunit atata sa vin, ma gandeam ca am sa inebunesc daca nu o sa o fac, spuse musafirul.
Ma intorc cu fata la el si am vazut ca era brunet, parul facut tepi, ochii negrii de aceiasi inaltime cu Naruto, deci mai mare decat mine cu cativa centimetrii. Era imbracat cu o camasa neagra cu modele tribale pe ea, deschisa la marea majoritate a nasturilor si o pereche de blugi. Brunetul i-a salutat pe mama si „tata” dar pe mine nu m-am bagat in seama. Au inceput sa discute fel si fel de tampenii. M-am ridicat de pe fotoliu si cei doi adulti si-au intors privirea catre mine.
-Unde te duci scumpo? ma intreaba mama zambind.
-Ma simt a cincea roata la caruta si ma duc la mine in camera, cine stie poate mai tarziu ma duc in cercetare de noi teritorii, spun eu zambind plictisita.
-Mai tarziu o sa te duca Naruto, imi spuse tata.
-Defapt ... nu, spun eu zambind. Imi place sa fac asta de una singura, si in plus am nevoie de singuratate, spun eu zambind sperand sa ma creada cineva.
Mama mea ma privea suspicioasa. Stia ca mint, dar vroiam sa lase totul asa cum a cazut. Nu vroiam sa-l pun pe Naruto sa ma cutreiere tot orasul ca asa vreau eu.
-Cum vrei tu scumpo, imi spune aceasta zambind.
-Multumesc mami, spun eu si o imbratisez apoi ma indrept spre scari, insa sunt oprita de bratul lui Naruto.
-Nu vrei sa ma tarai dupa tine asai? ma intreaba acesta zambind. Am aporbat discret din priviri zambind. Pai noi si asa nu aveam ce sa facem, spuse acesta aratand spre el si prietenul sau. Aaaa bai da prost mai sunt, spuse acesta dandu-si cu podul palmei peste frunte. Sakura el este Sasuke si vice versa, mai spune acesta facandu-ne prezenta, pe care nu credeam ca o s-o faca pe planeta asta.
Am zambit usor catre baiat intorcandu-ma la scarile mele. In urma mea veneau si cei doi baieti. Am intrat in incaperea mea personala, asteptandu-i si pe cei doi. Mirosul de trandafiri era raspandit in toata incaperea inundandu-mi fosele nazale. Adoram mirosul acelori flori. I-am invitat sa se faca comozi pe canapea, pat sau unde vor ei. M-am asezat pe scaunul rotitor de la birou, picior peste picior, cu fata catre ei. Sasuke a inceput sa imi puna fel si fel de intrebari, la cele personale nu vroiam sa raspund si acesta m-a inteles.
Spre seara am iesit cu ei sa imi prezinte orasul. La prima vedere este destul de dragut, ins ami-au promis ca ma mai duc si maine mult mai indetaliat si imi vor prezenta si preietnii lor.

[center]EndBack[/center]
Si cam astea au fost intamplarile mele pe ziua de azi. Ne vedem si maine seara deoarece acum imi este foarte somn.

Noapte buna jurnalule,
By Sakura Haruno

Sper ca v-a placut desi este tras de par asa cum am zis. Nu am pretentii la comuri.

Capu Chuu'
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!

[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Jurnalul secret al vietii mele [eventual +18] - de Savarina Ali - 21-09-2010, 11:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.246 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  Secret love Sasha. 25 17.834 17-03-2012, 06:11 PM
Ultimul răspuns: Sasha.
  Lasă-mă să-ţi spun un secret. ℂa s h m e r e ❤ 1 1.649 19-02-2012, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Mao.
  Jurnalul întunericului Marie 1 2.103 18-12-2011, 04:31 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Jurnalul amicului meu onu' 4 3.137 12-12-2011, 08:59 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Jurnalul vietii mele - [+18] Layla. 47 26.239 09-10-2011, 03:30 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  The Secret of The Twins ~BreNda~ 14 9.004 29-05-2011, 02:05 PM