20-09-2010, 11:25 AM
Trece și Metăluț pe aici : D . Da, deci, bine ai venit pe Zup, sper să te distrezi și așa mai departe ! ( nu sunt priceput la urări and stuff : )) )
Că tot ziseși ceva-n gen: Cu-i nu-i place k - pop ? eu am să-ți zic că nu - mi place. Dar, în fine, asta e părerea mea.
Întrebăăări... Ei, am câteva întrebări : - " :
1. Pe lângă k - pop, ce stiluri de muzică mai asculți ?
2. Îți place muzica metal ( formații gen : Metallica, Iron Maiden, Guns n Roses, Ac/Dc etc ) ?
3. Știi să te dai pe skateboard ? ( My love : x ) Dacă da, ce trick - uri ști ?
4. Dar pe snowboard te dai ? : D
5. Șiiii... ultima: Ai văzut Kuroshitsuji ?
Ei, dacă n-ai văzut Kuroshitsuji, atunci ar trebui să-l vezi că-i genial ( și asta o spune eu cel ce-i pretențios * laughs * ) .
Nickul tău e genial * laughs * .
N-o mai lungesc că se termină pauza >.> . Sper să ne mai citim șiiii distracție plăcută p-aci.
Că tot ziseși ceva-n gen: Cu-i nu-i place k - pop ? eu am să-ți zic că nu - mi place. Dar, în fine, asta e părerea mea.
Întrebăăări... Ei, am câteva întrebări : - " :
1. Pe lângă k - pop, ce stiluri de muzică mai asculți ?
2. Îți place muzica metal ( formații gen : Metallica, Iron Maiden, Guns n Roses, Ac/Dc etc ) ?
3. Știi să te dai pe skateboard ? ( My love : x ) Dacă da, ce trick - uri ști ?
4. Dar pe snowboard te dai ? : D
5. Șiiii... ultima: Ai văzut Kuroshitsuji ?
Ei, dacă n-ai văzut Kuroshitsuji, atunci ar trebui să-l vezi că-i genial ( și asta o spune eu cel ce-i pretențios * laughs * ) .
Nickul tău e genial * laughs * .
N-o mai lungesc că se termină pauza >.> . Sper să ne mai citim șiiii distracție plăcută p-aci.
Metal was here.
I\'ll start to worry when I\'m dead.