13-09-2010, 07:53 PM
Prima zi a n-a fost cine stie ce. Ca de obicei. Mi-am revazut colegii, pe unii ii vazusem si in timpul vacantei. Manuale nu am avut de luat ca le-am primit la sfarsitul anului precedent. Intai am stat majoritatea din clasa in curte si a fost kinda funneh, apoi am urcat in clasa si ne-am intalnit cu diriga. Ne-a tinut acelasi discurs ca in fiecare an, apoi am asteptat sa apara tipele noi (4), dar nu au aparut decat 2. Cu una dintre ele mai vorbisem si e de treaba, iar cealalta n-a facut decat sa stea si sa se uite (banuiesc ingrozita) la noi cum facem ca animalele. Ma rog, pare ok, sper ca n-am speriat-o prea tare.
So anul acesta a câta treceţi ?
A VIII-a.
Cum v-aţi pregătit pentru şcoală / liceu ?
Mi-am luat lucrurile specifice: caiete, pixuri, creioane blah blah. Si niste bluze albe, pentru ca asta e uniforma. In rest, n-am facut nimic. Nu m-am stresat cu invatatul, n-am facut decat o parte din temele primite.
So anul acesta a câta treceţi ?
A VIII-a.
Cum v-aţi pregătit pentru şcoală / liceu ?
Mi-am luat lucrurile specifice: caiete, pixuri, creioane blah blah. Si niste bluze albe, pentru ca asta e uniforma. In rest, n-am facut nimic. Nu m-am stresat cu invatatul, n-am facut decat o parte din temele primite.
[center][/center]