13-05-2012, 08:24 PM
Faaaara scoala faraaa scoala ! am fi niste analfabeti incapabili sa lege doua cuvinte. Desigur, de multe ori mi-am imaginat cum ar fi fara scoala si mi-am dorit cand ma trezeste mama sa raman acasa, ba chiar am mers pe langa liceu, dar nu ar fi prea ok fara un institut in care sa invatam. Partea buna este ca la scoala ne facem prieteni, pauzele si orele in care lipsesc profesorii sau in care mai baga unu o gluma' buna si toti is pe jos. Sunt si momente cand ti-ai dori sa ramai la scoala (cel putin eu am patit) dar, de asemenea sunt si momente in care ai vrea sa pleci cat mai departe profesorul "tignit" care tocmai ti-a dat un 2 pe "nedrept".
Eu una nu-l suport pe profu' de fizica si am impresia ca cere bataie. Intr-o zi o sa i-o dau cu mare placere si asa e doar un speriat care doarme la camin. .
Oricum mie imi si place dar imi si displace scoala. >.< Yeah, am incheiat cu postul. Bye, bye.
Eu una nu-l suport pe profu' de fizica si am impresia ca cere bataie. Intr-o zi o sa i-o dau cu mare placere si asa e doar un speriat care doarme la camin. .
Oricum mie imi si place dar imi si displace scoala. >.< Yeah, am incheiat cu postul. Bye, bye.
Boys love.