12-09-2010, 03:02 PM
Am citit de mai mult timp ficul tau si m-am gandit sa-ti las in sfarsit un comentariu. Imi place ideea, e foarte originiala. Sincer, eu nu o vedeam pe Konan ca o tarfa, dar imi place cum si-a schimbat purtarea cand a devenit mama. Imi place ideea ca un copil poate schimba in bine pe cineva. Titlul putea insa sa fie ceva mai original si in romana. "You and me forever" ma face sa ma gandesc la ceva gen "Titanic", dar cred ca merge, daca te gandesti ca fetita ii leaga. Naratiunea e buna, nu mi se pare ca grabesti actiunea. Descrierea... aici se poate si mai bine. Am citit mai multe ficur de-ale tale si am vazut ca nu e genul tau sa bagi tone de expresii frumoase. Totusi, uneori parca ar trebui mai multa descriere a sentimetelor personajelor, parca lipseste asta. Dialogul nu e sec si e destul de bine constituit, n-am ce comenta in legatura cu el. Personajele au fiecare personalitatea lor si imi palce ca nu le-ai schimbat personalitatea prea mult fata de anime.
In concluzie e un fic bun, nu prea imi place cand folosesti injuraturi, dar inteleg ca face parte din atmosfera creata de fic. Imi place si iti doresc succes cu continuarea.
In concluzie e un fic bun, nu prea imi place cand folosesti injuraturi, dar inteleg ca face parte din atmosfera creata de fic. Imi place si iti doresc succes cu continuarea.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine