07-09-2010, 01:21 AM
Bună! Ţi-am promis că-ţi las comm şi uite-mă acilea:))
Păi îmi place. Îmi place chiar foarte mult. E o poveste foarte interesantă.
Chiar dacă ai mai multe greşeli decât în celălalt fic, îmi place. Nu pot să spun că mai mult. Îmi plac amândouă la fel. Nu aş putea să aleg unul dintre ele.
Îmi place foarte mult felul în care povesteşti. Cât aş vrea şi eu să am talentul tău...Viaţa nu e dreaptă:))
Dialogul, având în vedere că e mult, nu e deloc sec şi chiar îmi place. Descrierea e foarte bună şi nu mie nu mi se pare că ar mai trebui.
So... aştept capitolul următor la care în mod sigur voi da comm!
Bye, hugs şi ne citim la următorul capitol!!!
Păi îmi place. Îmi place chiar foarte mult. E o poveste foarte interesantă.
Chiar dacă ai mai multe greşeli decât în celălalt fic, îmi place. Nu pot să spun că mai mult. Îmi plac amândouă la fel. Nu aş putea să aleg unul dintre ele.
Îmi place foarte mult felul în care povesteşti. Cât aş vrea şi eu să am talentul tău...Viaţa nu e dreaptă:))
Dialogul, având în vedere că e mult, nu e deloc sec şi chiar îmi place. Descrierea e foarte bună şi nu mie nu mi se pare că ar mai trebui.
So... aştept capitolul următor la care în mod sigur voi da comm!
Bye, hugs şi ne citim la următorul capitol!!!
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .