04-09-2010, 09:42 PM
Buna din nou! Din pacate nu am observat mai devreme ca ai pus nextu` asa ca sunt a treia...eh, mai bine decat deloc:)) Sa nu o mai lungesc si sa trec la fic:
Pai imi place capitolul asta, doar ca m-a deranjat un lucru: ai folosit de prea multe ori numele "Ino" :)) . Puteai sa-i mai spui "blonda, tanara" bla, bla, bla. Dar acum nu mai conteaza :D.
Greseli de tastare nu am vazut [si m-am uitat cu atentie]. Poate daca aveai faceam si eu postul mai lung:))
Esti o naratoare foarte buna[spre deosebire de mine:))]
So...cam asta a fost tot ce am avut de spus. Astept nerabdatoare urmatorul capitol.
Bye and kissu`!
Pai imi place capitolul asta, doar ca m-a deranjat un lucru: ai folosit de prea multe ori numele "Ino" :)) . Puteai sa-i mai spui "blonda, tanara" bla, bla, bla. Dar acum nu mai conteaza :D.
Greseli de tastare nu am vazut [si m-am uitat cu atentie]. Poate daca aveai faceam si eu postul mai lung:))
Esti o naratoare foarte buna[spre deosebire de mine:))]
So...cam asta a fost tot ce am avut de spus. Astept nerabdatoare urmatorul capitol.
Bye and kissu`!
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .