Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri

Cu sau fără prieteni ?

Well, sunt multe tipuri de prieteni. Unii sunt adevărați și ar face orice pentru tine. Dacă i-ai ruga ceva nu ar căuta să-ți servească vreo scuză penibilă și ar încerca să te ajute. Poate chiar și-ar da viața pentru tine. Oricum, genul acesta de prieteni, cei adevărați, se găsesc foarte rar și odată ce ai un astfel de prieten, îl ai pe viață. Deasemenea, există prietenii ce îți sunt alături din interes. Stau pe lângă tine din diferite motive: că ai mulți bani, că părinții sau vreo rudă sunt profesori în școală etc. Acest gen de prieteni se găsesc cel mai des. Se înțeleg bine cu tine, pretind că sunteți best friends și apoi, după ce obțin ce vor, te dau undeva și uită de tine.

Personal, eu am fost înconjurat de ambele categorii de prieteni. Am câțiva prieteni adevărați pe care sunt sigur că mă pot baza, că țin la mine. Pe de altă parte, am mai fost înconjurat și de prieteni falși, dar pe care i-am îndepărtat imediat ce am observat ce scopuri aveau. Totuși, am fost trădat odată de un prieten care credeam că nu e fake. S-a ținut după mine, l-am ajutat să copieze la nu știu ce test și apoi n-am mai vorbit deloc. Urăsc altfel de persoane.

Oricum, să răspund la întrebare : )) . Fără prieteni nu cred că poți trăi. Adică, cei adevărați te susțin, îți ridică moralul etc. Fără ei ce te poți face ? Pe cine te mai poți baza în cazuri critice ? Totuși, ei îți sunt aproape și țin la tine. Cred că fără prieteni nu prea poți trăi.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cu sau fara prieteni-pareri si dezbateri - de Me†al. - 01-09-2010, 10:14 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)