29-08-2010, 07:31 PM
Ah :x Cat de curajos din partea lui Roland sa se arunce in fata acelei sageti pt a o salva 8-> Sunt sigura ca acuma Brooke o sa il aleaga pe el printre ajutoarele [ si prietenii ] ei :-? Sper !
A fost foarte interesant ce a spus profa la Ora Lupului. Dar nu erau si alti elevi noi inafara de Roland la ora ? "? Ma rog !
Ca deobicei, ai avut descriere suficienta, naratune care nu o ia la fuga si dialog ce nu a secat . Greseli de tastare nu am observat, dar, daca vrei pot sa le caut :-?? [ data viitoate ]...
Oricum sa stii ca eu urasc matahala aia pentru gestul sau salbatic :-<
Si scuzee ca am intarziat atat cu comm-ul :eto: Abia azi am observat ca ai ps continuarea...
So. Sper sa pui capitolul repedee :pls:
Eu am plecat!!
:bye:
A fost foarte interesant ce a spus profa la Ora Lupului. Dar nu erau si alti elevi noi inafara de Roland la ora ? "? Ma rog !
Ca deobicei, ai avut descriere suficienta, naratune care nu o ia la fuga si dialog ce nu a secat . Greseli de tastare nu am observat, dar, daca vrei pot sa le caut :-?? [ data viitoate ]...
Oricum sa stii ca eu urasc matahala aia pentru gestul sau salbatic :-<
Si scuzee ca am intarziat atat cu comm-ul :eto: Abia azi am observat ca ai ps continuarea...
So. Sper sa pui capitolul repedee :pls:
Eu am plecat!!
:bye: