Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de adolescent

multumesc de comuri si acum am sa pun nextul.

Capitolul 14: Te iubesc!

Ingerul disparu ca prin farmec si am inceput sa tip. Am deschis ochii brusc si mi-am dat seama ca eram in dormitorul meu. Era intuneric. Acum imi amintesc! Am lesinat in timpul antrenamentului. Am aruncat o privire la ceasul de pe birou si am vazut ca era ora doua noaptea, dar nu puteam sa dorm.
Nu am putut sa dorm asa ca m-am imbracat intr-o fusta scurta si mulata si o bluza de trening si am iesit afara sa alerg pentru a fi in forma in urmatoarele zile. Am mers in parc si am inceput sa fac cateva ture. Dupa o ora si ceva de alergat in continuu m-am asezat pe banca pentru a-mi trage rasuflarea. Muream de sete. Am cautat cu privirea vreun magazin care putea fi deschis, dar nimic. Numai intuneric. Am lasat capul in jos si simteam ca ma topesc de caldura. Dar deoadata cinevca imi pusese in fata o sticla de apa. Acea persoana era Sasuke. S-a asezat langa mine si am inceput sa discutam.
-Deci, de ce esti aici in timpul noptii? ma intreba brunetul scurt si cu privirea spre mine.
-Nu am putut sa dorm. Si trebuie sa ma mentin in forma. Vreau sa dau tot ce tot la debutul meu pe scena! Vreau sa am acele emotii pure pe care le are orice star! Trebuie sa dau tot ce am mai bun pentru inceputul meu de cariera! Am sa fac orice pentru a lupta pentru visele mele si pentru persoanele care le iubesc. Acesta este scopul meu in viata.
Desi priveam spre pamant, il mai priveam cu coada ochiului pe brunet si ii puteam citi uimirea din ochi. Oare chiar atat de mult l-au impresionat cuvintele mele.
-Inteleg...Eu am vrut cand eram mic sa devin desenator, dar nu m-au acceptat la acea scoala spunandu-mi ca desi desenez frumos cu mainile, sufletul meu nu participa si asta urateste desenul. Adevarul era ca nici nu am vrut sa plec din Konoha. Sufletul si inima mea nu au participat la tot ce am facut deoarece ele nu au fost acolo pentru a ma ajuta, ci au fost aici stand si asteptandu-ma sa isi reia locul in corpul meu, sa ma faca sa iubesc din nou. spuse Sasuke din inima.
Nu imi vine sa cred! Dar de ce doreste sa faca acrobatii la Circul Star? Oare simtim acelasi lucru? Oare si el viseaza sa devina o adevarata stea?
-Bine! Acum m-am mai lamurit, dar daca nu te-au acceptat la acea scoala de arta de ce nu te-ai intors inapoi in Konoha? il intreb apropiindu-ma din ce in ce mai mult de el.
-Pentru ca mi-a fost rusine. Doream sa ma intorc acasa ca un artist, sa fiu cu tine, sa stam impreuna....Nu vroiam sa ma vezi asa. Asa ca mi-am facut un nou vis: sa devin un star al acestui circ. M-am apucat imediat sa practic gimnastica si dupa multa munca, uite ca am ajuns aici! Am vrut ca tu sa fi multumita de mine, dar am vazut ca deabia daca ma privesti. zise brunetul lasand capul in jos.
Acesta era momentul adevarului! M-am apropiat brusc de el si buzele noastre s-au unit
avea buzele calde. L-am strans in brate, iar el a facut la fel. Am rupt sarutul si mi-am pus capul la pieptul lui.
-Eu...eu te iubesc! am spus eu incet.
Gata am zis! Dar oare el m-a auzit? Simteam cum de inima mea batea ca acum cinci ani! Un zambet mic mi-a inflorit pe chip.
-Si eu.....a raspuns brunetul.
Am simtit cum de doua lacrimi mi-au udat fata. Am ridicat capul. Nu se putea! Sasuke plangea! Da ce? Fiecare are momentele lui!
-Ce este cu tine?il intreb eu luand-ul usor de mana.
-Sunt bucuros ca inca mai ti la mine. In locul tau nici eu nu mai tineam la mine dupa ce am facut.Spuse brunetul zambind.
M-am ridicat de pe banca si am inceput sa alerg. Sasuke se luase dupa mine. M-a prins din urma si ma luat de mana. A inceput sa ma gadile si incepusem sa alergam cu privirea unul la celalalt. Am luato la vale si la un moment Ne-am oprit si mi-am dat seama ca daca nu sunt atenta, cad in lac. Asta s-a si intamplat! Ii multumesc stangaciei mele!. Sasuke m-a apucat de mana cu intentia de a ma trage, dar s-a intamplat ca si el sa cada in lac! Am inceput sa radem si sa ne stropim! Ce antrenament frumos! Dupa un timp am iesit din lac deoarece apa era cam rece si puteam raci amandoi. Eram gheata! Am inceput sa tremur. Sasuke vazu asta si ma lua in brate, cu intentia de a ma incalzi.
-Hei, si tu esti ud! Mai mult ma racesti!Am zis eu razand.
-Stiu! Asta era si ideea! Macar ti-ai dat seama! zise el in hohote de ras.
Am inceput sa ne plimbam. Se pare ca este mai cald in afara apei decat in apa! Dupa putin timp ne-am asezat pe o banca. Mi-am pus capul pe umarul brunetului si cand eram gata sa inchid ochii un zgomot uternic s-a auzit. Am deschis brusc ochii si am vazut un foc de artificii
La un moment dat a explodat foarte sus o artificie in forma de inimioara cu albastru si roz. Rozul era culoarea mea preferata, iar a lui Sasuke albastru. Dubioos!!! Am mai stat cu ochii pe artificii cateva minute, dupa care am simtit cum de pleoapele mele cad zgomotos i jos. Am cazut intr-un somn cald si placut. Ce bine era langa Sasuke! Oare vom fi un cuplu? Cred ca da! Asta ramane de vazut!
[Imagine: 66407010.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste de adolescent - de brunetzika_rebela - 02-07-2010, 03:50 PM
RE: Dragoste de adolescent(sasusaku, naruhina, inosai and sayaitachi) - de brunetzika_rebela - 28-08-2010, 03:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.496 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Iubire de adolescent shiro 0 6.300 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.388 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 76.831 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  O viata de adolescent Nevermind 10 8.232 25-12-2008, 02:53 PM
Ultimul răspuns: Nevermind

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)