26-08-2010, 07:27 PM
Hey sis>:D<. Surpriză ! :)) Nu ţi-am spus că las com...
Am văzut ceva. Ghici ce. A da, nişte mici greşeluţe de tipar. Ia să le vedem.
Pot să îţi spun că ai evoluat foarte mult. Dacă te uiţi la capitolele dinainte vezi o uşoară evoluţie, dar dacă te uiţi la vechiul tău fic, ei bine, se vede o diferenţă de apreciat. Stai bine la toate capitolele necesare pentru un fic super, iar acţiunea nu e nici plictisitoare sau în cantitate mică. Idea ficului originală. Dar îmi vin în minte unele cuvinte. Dar nu le spun că na, poate se spune că ai copiat şi nu e adevărat.
Succes în continuare şi te pupicesc.:x
Am văzut ceva. Ghici ce. A da, nişte mici greşeluţe de tipar. Ia să le vedem.
Citat:fluturand ca besmeticul un tricou negru, spunad ca este proprietatea lui si are voie sa parte poarte ce doresc muschii lui.- Cum a spus şi Rozzzy, am râs la faza asta de eram pe jos.
Citat:Stang sting becul, aruncandu-ma apoi in pat, punandu-mi laptopul in brate incepand sa butonez pe el, in cautarea a ceva cu care sa imi omor timpul.
Pot să îţi spun că ai evoluat foarte mult. Dacă te uiţi la capitolele dinainte vezi o uşoară evoluţie, dar dacă te uiţi la vechiul tău fic, ei bine, se vede o diferenţă de apreciat. Stai bine la toate capitolele necesare pentru un fic super, iar acţiunea nu e nici plictisitoare sau în cantitate mică. Idea ficului originală. Dar îmi vin în minte unele cuvinte. Dar nu le spun că na, poate se spune că ai copiat şi nu e adevărat.
Succes în continuare şi te pupicesc.:x