Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pericolul pandeste, la fel si dragostea.

Meow...

Am sosit!

Nu e cine știe ce începutul, ma refer la idee, dar... nah... e începutul.
Se cunoaste ca esti incepatoare in unele privinte. Incearca sa renunti la paranteze. Foloseste virgula si incearca sa descrii... de exemplu: Am alergat pana la bucatarie ( de obicei deabea daca ma misc ) puteai sa spui Am alergat pana la bucatarie, desi de obicei deabea daca ma misc. Parerea mea este ca se vede mai bine si in felul acesta iti dezvolti modul de a descrie[ si de a scrie in general].

Acum chiar ma abtin[nici n-ai idee cat ma chinui] din a fi rautacioasa la adresa ficului in unele privinte, deci gandeste ca nu e usor. Ideea e ca vreau sa critic ca sa te ajut nu doar ca să dau cu bățul in greșelile tale.

Un lucru de remarcat sunt de altfel multele greseli. De exemplu "vroiam" se scrie "voiam" fara "r" [am fost si eu trasa de urechi pentru aceeasi greseala]. Pe undeva ai un "dar", iar dupa el e o virgula, problema e ca virgula se pune doar inainte[in situatii mai rare se pune si inainte si dupa din caz ca faci o paranteza sau ceva de genu']. Exemplu: ei au fost acolo, dar, desi au avut intentii bune, sau plictisit de moarte.[din caz ca am gresit ceva, poate sa ma traga cineva de urechi?]. Cuvantul minunat[desigur ca sunt sarcastica aici] pe care l-ai folosit dupa propozitia -Sper sa dea masina peste tine si sa mori. se scrie fara cratima pentru ca e substantiv[cum e "scumpo", "iubito" etc. etc. etc.] Presupun ca trebuia si semnul exclamarii la final, din caz ca cea care a spus propozitia a strigat sau a vorbit tare.

In fine... reciteste de mai multe ori ficul sau roaga pe cineva care se pricepe sa iti citeasca si corecteze ficul inainte de al posta.

Cu privire la personajul principal[ce spun aici este strict parerea mea legata de continutul povestii, care nu inseamna ca ceva e bun sau rau, pur si simplu parerea mea] ma cam deranjeaza felul ei de a fi. Daca as cunoaste-o in realitate probabil ca nici n-as vorbi cu dansa, nici nu mai vorbim de prietenie. Chestia e ca ma deranjeaza persoanele care nu sunt multumite de nimic din jurul lor. Exemplu. Se duce cu mama la cumparaturi, iar atitudinea ei este de parca ar fi dusa intr-o sala de tortura, ca si cum mersul la cumparaturi era cine stie ce pedeapsa capitala[ in loc sa incerce sa se gandeasca probabil ca isi poate ajuta mama la cumparaturi sau alte lucruri]. Genul acesta de persoane ignorante ma deranjeaza. Poate toate acestea au un rol mai departe in poveste, desi acum nu vad nimic, insa deocamdata nu prea sunt atrasa de personajul principal, caruia i-am uitat numele[sau tu nu l-ai mentionat]. Sper ca pe parcurs se va schimba... poate.

Acum hai ca nu ma mai lungesc, ca am sa scriu un post cat capitolul povestii.... Sper ca nu te-a suparat comentul meu

See ya, nya.
Beware!!! IceCat it's always coming back!!!
Povestea mea>> Nu-mi poti lua si ultima suflare
[Imagine: button.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Pericolul pandeste, la fel si dragostea. - de IceCat - 25-08-2010, 04:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pericolul noptii Hitman 2 2.849 16-06-2010, 03:39 PM
Ultimul răspuns: IceCat

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)