Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

MimiÅŸor vs Lynn [ again and again and again ]

Greu, foarte, foarte greu.
Niciuna nu aţi fost pe măsura aşteptărilor mele, pt că lucraţi genial, amândouă, şi mă aşteptam la ceva mai mult, dar văd că nu aţi dat tot ce aţi putut mai bine, mie aşa mi se pare.

Mimi,
Nu îmi place borderul negru, sus , jos. Nu se vede bine. Ştiu că nu mă pricep eu la gfx, dar nu se vede bine de nicio culoare. Plus că la wallpapere nu prea se vede bine în general să foloseşti bordere negre atât de groooase, de fapt, orice culoare ar fi fost, la cât de groase sunt ies naşpa în evidenţă şi nu se vede bine. Cam închis, dar să zicem că nu arată rău. Textul se vede oarecum... Ok, să zicem, dar nu excepţional, efectele purple, merg într-o oarecare măsură şi personajul se vede bine, ai lucrat destul de ok cu renderul... dar nu excepţional. Pur şi simplu mă uit la el şi nu îmi atrage atenţia în vreun mod prea special, e drăguţ, recunosc, dar nu excepţional cum mă aşteptam, nu se vede atât de bine, are lacune deşi nu le pot exprima în cuvinte, pt că nu sunt chiar pe domeniu, dar nu îţi dă un efect minunat la privit . Drăguţ e, nu am ce zice.

Lynn,
Şi de la tine mă aşteptam mai mult, nu îmi place textul, strică wallpaperul şi chestiile alea din stânga care fac wall-ul tău să pară o foaie... Ei bine, şi alea îl strică. Bine, textul merge sincer, se vede bine, dar în combinaţie cu ce ai făcut acolo, nu se vede atât de bine. Personajul nu se potriveşte cu backgroundul, sau mie aşa mi se pare, e ori prea închisă, într-un fel sau altul, sau nu ştiu, greu de explicat. Border alb sus şi jos? Nu îmi place cum se vede . Culorile deschise sunt frumoase şi îţi dau o sezaţie plăcută la ochi, pe de altă parte chestiile alea din stângă, nu fac deloc treabă bună, personajul, renderul cum arată cum e pus acolo, ce ai făcut cu el, nu arată deloc bine. Textul în combinaţie cu astea, la fel, nu se vede bine... Dar backgroundul îmi place şi textul ( separat ) îmi place şi el...

Votul meu merge la Mimi pt faptul că a combinat renderul cu backgroundul mai bine decât a făcut-o Lynn. Desigur, la Lynn se vede mai bine, e mai plăcut la imagine dar nu îmi place ce ai făcut cu personajul ăla, mi se pare că e prea lăţit, somehow, şi faţa i se vede cam... I dunno, it scares me somehow. E caldă lucrarea , peacefull plăcută dacă te uiţi în grabă, fără să priveşti în detaliu. La Mimi dacă te uiţi prima dată, nu e ceva chair plăcut dar dacă analizezi, se vede destul de bine. În fine, felicitări pt duel şi îl aştept pe următorul în care o să vă străduiţi şi mai mult, da? <3

Răspunsuri în acest subiect
RE: MimiÅŸor vs Lynn [ again and again and again ] - de Teh - 24-08-2010, 05:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  DUEL : Musa si Lynn Flash 1 3.911 15-12-2011, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Ang ÅŸi Lynn Flash 12 6.818 21-04-2011, 10:22 AM
Ultimul răspuns: Ang.
  Zăpă vs. MimiÅŸor Mimisor 10 4.510 10-09-2010, 12:36 PM
Ultimul răspuns: Zăpă
  Teh VS Lynn Teh 9 5.889 23-08-2010, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Teh
  Lynn vs Ryuu Flash 3 5.215 04-07-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: Ryuu