Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Teh VS Lynn

Hei am trecut si eu pe aici si am vazut ca mai e timp pentru vot. Pai ce pot spune? Am citit am ramas cu o amintire placuta. Doar ca nu in totalitate. Pentru inceput vreau sa va spu ca v-ati grabit cu postarea. Aveati timp pana pe 17, adica pana acum 3 zile. Dar in fine a fost decia voastra nu a mea 106 Zic de pe acum ca nu sunt o experta si spun exact ceea ce gandesc, bine oproape tot 4

Lynnu : Titlul mi-a placut, mi-am adus aminte ca am supa in frigider, si dupa ce las comul ma duc si mananc si o sa ma ai pe constiinta ca's la dieta. (nu ma bagati in seama nu am dormit prea mult) Deci titlul a fost funny. Ma gandeam ca este vorba despre o fata care invata sa faca supa si nu reuseste pana nu primeste un sarut [24))]. Deci descriere ai, dar puteai pune mai multa la sentimente (wtf eu spun asta? O.o) Sentimentele tipei nu au fost presarate cu multa dragoste, cum faci de obicei. Naratiunea este bine amestecata acolo. Dialogul este putin, dar doar de gust ca dupa zicem ca ni s-a aplecat. Actiunea e fiarta la foc mic, deci nu e grabita (wtf am inceput sa vorbesc in materie de bucatar -_-") Asa cum am zis unde e fata aia care facea niste ficuri sweet? nu ai avut timp? te-ai grabit si ai postat a doua zi de la infiintarea topicului -_-"

Teh : Salut. Titlul m-a facut sa-mi imaginez ca e vorba de o iubire (evident=_=") Pai sa vedem, imi plac chestiile de dragoste, asa ca titlul mi s-a parut interesant. Am citit putin dintr-un fic de-al tau, si am vazut ca poti mai mult. Pai sa vedem : Descriere ai avut si te-ai axat si pe sentimente. Aici este un plus. Dialogul a fost bun sa zic asa, naratiunea la fel si actiunea nu ai grabit-o. Asa cum am zis v-ati grabit, stiu ca ma repet dar daca nu ati fi postat a doua zi, respectiv cu doua zile dupa, ar fi iesit mult mai bine la amandoua.

Nu vreau eu sa fiu Gica contra, dar eu nu voi vota cu Teh, voi vota creatia lui Lynn. Imi plac amandoua, insa a lui Lynn nu stiu mi-a placut mai mult. Scuze Teh, am spus tot ce am gandit. Da ai pus mai multa descriere la sentimente, dar nu stiu parca i-a lipsit ceva ... nu stiu sigur ce dar stiu ca a avut-o Lynn. Asa cum am spus nu vreau eu sa fiu cea contra (toti au votat cu Teh, si ma gasesc eu sa fiu impotriva) Am fost sincera ...
Felicitari la amandoua ati facut doua creatii minunate, dar nu la fel cum puteti sa faceti de obicei.
Capu Chuu' si succes in continuare
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!

[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

Răspunsuri în acest subiect
Teh VS Lynn - de Teh - 06-08-2010, 02:24 PM
RE: Teh VS Lynn - de Flash - 07-08-2010, 07:29 PM
RE: Teh VS Lynn - de Teh - 08-08-2010, 01:42 PM
RE: Teh VS Lynn - de Nya. - 08-08-2010, 03:01 PM
RE: Teh VS Lynn - de Arişică - 08-08-2010, 06:33 PM
RE: Teh VS Lynn - de Better Off Alone - 08-08-2010, 10:29 PM
RE: Teh VS Lynn - de nolazy - 17-08-2010, 05:25 PM
RE: Teh VS Lynn - de Paradox - 17-08-2010, 10:03 PM
RE: Teh VS Lynn - de Savarina Ali - 20-08-2010, 12:12 PM
RE: Teh VS Lynn - de Teh - 23-08-2010, 01:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  DUEL : Musa si Lynn Flash 1 3.862 15-12-2011, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Ang ÅŸi Lynn Flash 12 6.717 21-04-2011, 10:22 AM
Ultimul răspuns: Ang.
  MimiÅŸor vs Lynn [ again and again and again ] Mimisor 10 5.573 08-09-2010, 03:52 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Lynn vs Ryuu Flash 3 5.155 04-07-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  DUEL : Charon and Lynn Flash 1 3.212 15-04-2010, 07:45 PM
  Duel Ryuu,Lynn si Ratsuky Ryuu 2 3.831 16-01-2010, 02:51 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)