Diferiti... Foarte, dar foarte diferiti- imi vine destul de greu sa-i compar, dar oricum asta nu-mi schimba cu nimic parerea: il aleg pe Ciel. De ce? Deoarece cu el a inceput Kuroshitsuji si el va fi in orice situatie 'the ultimate master' for a demon. Este rece, lipsit de emotii si face totul intr-un mod calm si calculat. Ia deciziile cu grija, analizeaza totul amanuntit si stie cum sa valorifice puterile lui Sebas'chan in favoarea sa[ unde mai pui ca reactia lui Claude cand i-a gustat sangele a fost dementiala... He seemed high ]. Totusi, cu toate acestea, reuseste mereu sa fie un gentleman si un personaj extrem de elegant si sarmant. Este matur pentru varsta sa- chiar si pentru orice alta varsta- iar asta se vede usor din toate miscarile pe care le face* plus, ador faptul ca este sfidator cand se afla in pericol, deoarece stie ca Sebastian va fi mereu acolo sa-l salveze* ce palme i-a mai tras in episodul 7, din sezonul II *
Alois, pe de alta parte, este imatur si copilaros. Am senzatia ca cel mai mare defect al sau este ca face totul in graba, desi nu pare, datorita zambetului pe care-l afiseaza* a fost asa panicat cand l-a injunghiat Ciel zici ca fusese lovit de o bomba, nu alta- chiar daca nu sunt de acord cu comportamentul lui Claude fata de pusti; trebuia sa-si faca datoria si sa-l ia de acolo cat mai repede- *
Imi place mult, in schimb, cand scoate limba si-si arata semnul* love those moments*
Prin urmare, raman la Ciel...
Alois, pe de alta parte, este imatur si copilaros. Am senzatia ca cel mai mare defect al sau este ca face totul in graba, desi nu pare, datorita zambetului pe care-l afiseaza* a fost asa panicat cand l-a injunghiat Ciel zici ca fusese lovit de o bomba, nu alta- chiar daca nu sunt de acord cu comportamentul lui Claude fata de pusti; trebuia sa-si faca datoria si sa-l ia de acolo cat mai repede- *
Imi place mult, in schimb, cand scoate limba si-si arata semnul* love those moments*
Prin urmare, raman la Ciel...
She is a living existence of selfishness.