Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Teh VS Lynn

Meh, niciuna dintre lucrari nu mi s-a parut extraordinara - desi recunosc ca cea careia ii voi acorda votul a fost oarecum buna -, dar trebuie sa votez daca tot sunt aici, nu-i asa?

Incepem cu Lynn... Titlul nu mi se pare amuzant; e genul de constructie care mi-a scos un "whaaat the heeeck?..." din gura, lol. Macar a concentrat momentul de apogeu a dragostei celor doi... Supa de pui... Doamne...
In fine, ideea e banala si rasuflata. Apoi ar fi greselile gramaticale, pe care eu nu le iert - "sami", infinitiv scris cu doi "i" si alte chestii de genul asta. Si cea mai urata chestie a fost faptul ca la finalul povestirii reactia mea a fost "Asa, si mai departe?". Nu ai facut decat sa arunci niste idei aiurea pe acolo, le-ai legat prin cateva replici, un flashback si bang! A iesit one shot-ul. Well... Nu se face asa... Adica vii si imi spui ca tipul e plecat, apoi ea iese la o cafea (care pana mea e faza cu descrierea hainelor ei? De parca mi-ar pasa mie de asta; tema era "dragoste", nu "fashion" 29), imi zici de chelner, de sarutul lor si... Asta e tot... Si Prince Charming unde e? L-au mancat balaurii? Iar dialogul ala a picat fix ca nuca in perete... Si-a pierdut pisica. Ok, si? 21 Ma asteptam sa fie ceva cu subinteles, gen "pisica era neagra => s=a pierdut ghinionul => vine Fat Frumos acasa", dar a fost o pisica si... Atat...
Uhm, you know what they say : practice makes perfect. 15

Teh, sweetie, de ce are titlul semn de punctuatie, de ce, de ceee? Initial am zis ca e scrisoare dupa "titlu" si asta nu putea fi decat bine pentru mine, dar... Nu a fost. Oricum, sa trecem la continut.
Mi-a placut faptul ca a fost o poveste oarecum complexa. Ai avut mai multe planuri, ai implicat mai multe personaje, gen triunghi amoros si alte bla bla-uri de genul. Totusi, afirmatiile alea de la final cu "o sa vina o zi in care o sa il dau naibii" (lol) au venit atat de brusc incat am recitit alineatul anterior inca o data ca sa imi dau seama daca am sarit peste ceva sau nu. Mi se pare dubios ca atunci cand iubesti o persoana pana la obsesie sa te gandesti la viitoarea posibila despartire. Oricum, the guy rocks. 21
Ideea nu mi s-a parut super originala, dar a mers... Desi ma asteptam la altceva atunci cand am inceput sa citesc. Apoi ar mai fi personajele, care mi-au invadat mintea pentru cinci minute or so, cat timp am citit one shot-ul; dar alea cinci minute au fost exploatate la maxim. Cate un arhetip - the obsessed girl, the cool friend and the crazy lover, lol.
Nu prea am ce reprosa... Poveste banala, dar fara mari lacune.

Asadaaaar, marele meu vot se duce la Teh. Motivele se subinteleg daca citeste careva ce am scris la fiecare dintre concurente. Na, felicitari amandurora pentru curaj. :3
[Imagine: trexwalkn.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Teh VS Lynn - de Teh - 06-08-2010, 02:24 PM
RE: Teh VS Lynn - de Flash - 07-08-2010, 07:29 PM
RE: Teh VS Lynn - de Teh - 08-08-2010, 01:42 PM
RE: Teh VS Lynn - de Nya. - 08-08-2010, 03:01 PM
RE: Teh VS Lynn - de Arişică - 08-08-2010, 06:33 PM
RE: Teh VS Lynn - de Better Off Alone - 08-08-2010, 10:29 PM
RE: Teh VS Lynn - de nolazy - 17-08-2010, 05:25 PM
RE: Teh VS Lynn - de Paradox - 17-08-2010, 10:03 PM
RE: Teh VS Lynn - de Savarina Ali - 20-08-2010, 12:12 PM
RE: Teh VS Lynn - de Teh - 23-08-2010, 01:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  DUEL : Musa si Lynn Flash 1 3.881 15-12-2011, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Ang ÅŸi Lynn Flash 12 6.749 21-04-2011, 10:22 AM
Ultimul răspuns: Ang.
  MimiÅŸor vs Lynn [ again and again and again ] Mimisor 10 5.589 08-09-2010, 03:52 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Lynn vs Ryuu Flash 3 5.181 04-07-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  DUEL : Charon and Lynn Flash 1 3.224 15-04-2010, 07:45 PM
  Duel Ryuu,Lynn si Ratsuky Ryuu 2 3.850 16-01-2010, 02:51 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)