16-08-2010, 09:48 PM
Regimul comunist de atunci era prea dur şi nu cred că mi-ar fi plăcut să locuiesc atuni. Adică, două ore de tv, mâncare cu porţia, să fie verificate vieţile private ale oamenilor? Prea de tot. Totuşi, Ceaşcă n-a făcut numai lucruri rele în timp ce a fost la putere. A făcut câteva lucruri - precum o staţie ce făcea ceva cu fierul în Ungaria - ce puteau să ne facă acum ţara să progreseze. Combinatul ăla din Ungaria a fost făcut de el împreună cu alte ţări, iar dacă nu s-ar fi închis, cu siguranţă ţara noastră ar câştiga mulţi bani. Oricum, azi, din nepăsarea celorlalţi, combinatul e închis, dar banii ţării - nu ştiu câte miliarde de euro - sunt încă trimişi acolo degeaba.
Totuşi, n-aş vrea să trăiesc pe vremea aia şi sunt de părere că au făcut bine că i-au executat. Adică, regimul lor era prea crud. Mă bucur că în timpul revoluţiei din '89 au fost ucişi căci eu n-aş fi reuşit să trăiesc cu un asemenea regim.
Acum nu pot spune că se trăieşte cu mult mai bine ca-nainte. Singurele lucruri mai bune ca să zic aşa sunt : televizorul e non-stop şi sunt mai multe canale variate, nu mai este mâncare cu porţia, ai intimitatea vieţii şi multe altele. Dar ca progres, România nu a progresat foarte mult. Este pe aproape aceeaşi scară ca atunci căci na . . am mai făcut noi câteva drumuri, clădiri şi alte chestii.
Totuşi, n-aş vrea să trăiesc pe vremea aia şi sunt de părere că au făcut bine că i-au executat. Adică, regimul lor era prea crud. Mă bucur că în timpul revoluţiei din '89 au fost ucişi căci eu n-aş fi reuşit să trăiesc cu un asemenea regim.
Acum nu pot spune că se trăieşte cu mult mai bine ca-nainte. Singurele lucruri mai bune ca să zic aşa sunt : televizorul e non-stop şi sunt mai multe canale variate, nu mai este mâncare cu porţia, ai intimitatea vieţii şi multe altele. Dar ca progres, România nu a progresat foarte mult. Este pe aproape aceeaşi scară ca atunci căci na . . am mai făcut noi câteva drumuri, clădiri şi alte chestii.
Metal was here.
![[Imagine: metalsig.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/metalsig.png)
I\'ll start to worry when I\'m dead.