16-08-2010, 09:24 PM
Sunt relativ de acord cu asfel de relaţii. Toţi au dreptul de a fi cum vor fără să fie persecutaţi. Libertatea propriei alegeri, nu ? N-am nimic cu cei homosexuali sau cu lesbienele atâta timp cât eu n-am nici o legătură cu ei. Fiecare poate să iubească pe cine vrea căci . . nu poţi să hotărăşti tu de cine trebuie să te îndrăgosteşti. Sentimentul ăsta vine şi el deodată şi te izbeşte. Oricum, care-i treaba celorlalţi că tipul ăla s-a îndrăgostit de alt tip şi viceversa? E dragoste şi ăsta e cel mai important lucru.
Totuşi, am avut câteva experienţe nefaste - mă rog, una - cu un homosexual ce m-a făcut să nu mai fiu aşa de impasibil în privinţa lor. Tipul ăla mă plăcea şi aşa mai departe şi eu nu sunt şi nici nu eram homosexual. Totuşi, n-am nimic în privinţa lor atât timp cât eu nu sunt implicat.
Totuşi, am avut câteva experienţe nefaste - mă rog, una - cu un homosexual ce m-a făcut să nu mai fiu aşa de impasibil în privinţa lor. Tipul ăla mă plăcea şi aşa mai departe şi eu nu sunt şi nici nu eram homosexual. Totuşi, n-am nimic în privinţa lor atât timp cât eu nu sunt implicat.
Metal was here.
I\'ll start to worry when I\'m dead.